Novi Xbox dolazi sa Tablet-om (Nova Microsoftova Konzola)?

Aprilsko izdanje magazina Xbox World otkriva novi Xbox sa Kinect 2.0 na E3 sajmu ove godine.

Cover za časopis možete naći ovde.

Kao što možete videti u gornjem desnom uglu, časopis “najavljuje” da ćemo na ovogodišnjem E3 sajmu videti novi Xbox konzolu, a ujedno i novi Kinect. Da li će ovako izgledati novi Xbox kontroler, šta vi mislite?

Ovo je članak koji govori o tabletu koji će izaći zajedno sa novim Xbox-om.

Di je taj novi Xbox? Samo tablet vidim :hm.

EDIT: I casopis.

@predator:
Casopis ti je ovde.

A nema slike kako izgleda novi xbox, samo tablet, tj. kontroler, koji je koliko ja vidim, radjen na fazon Wii U.
Procitaj ovde artikal original.

Video sam taj casopis, nisam te onda dobro razumeo, ova recenica me malo zbunila ““Da li će ovako izgledati novi Xbox, šta vi mislite?””. Pa sam misleo da ima negde slika novog xbox-a,sve jedno hvala!!:wink:

Kontroler ce blago da izmene nema sanse da menjaju nesto drasticno.

To i ja mislim, ovaj deluje previse casual, a xbox control se smatra za jednog od najboljih, jedino sto ce po meni da promene jeste da bude bluetooth i d-pad.

Evo još jedan text o tablet kontrolerima… daj neće valjda kao nintendo da krenu, užas jbni…

Xbox 360 Successor Rumored To Go The Tablet Controller Route - G4tv.com

Ne do bog da takav kontroler bude, dosta je Wii U sto ce stim da se zeza.

Pored Kinect-a stvarno ne vidim potrebu da krenu tim putem.

cudi me kako niko nije komentarisao cenu. 550 eura za xbox zato sto ima tablet. fck no

Ovako bi navodno trebao da izgleda Xbox 720 kontroler:

[SIZE=4][SIZE=5]Xbox 720 has Wii U touchscreen controller - Report[/SIZE][/SIZE]
Next Xbox pad is “HD screen surrounded by 360 buttons and sticks”

[SIZE=3]Microsoft next Xbox is set to incluede a Wii U-like touchscreen controller, a report in Xbox World magazine has claimed[/SIZE]
Writing in its latest issue, XBW’s sources report the next Xbox "will be a matt-black media hub with a mission to bring games to life in your living room with augmented reality, directional sound, and a four-player, finger-tracking Kinect."The mag claims Microsoft is experimenting with a tablet-like controller with a shape closer to Sony’s PS Vita than Wii U’s “bulky unit”.
It goes on to describe the Xbox 720 pad as “an HD screen surrounded by the traditional 360 buttons and sticks.”
“That touchcreen will be second only to Kinect in how you operate your console,” it claims. “It could be a remote control when you’re watching TV, a browser when you’re on the internet, extra buttons and information when you’re playing a game or a portable display when you want to take your game with you.”
If you’re starting to think this sounds awfully expensive, says XBW, you’re right - the mag speculates Xbox 720 could come in at as much as £399.
“Microsoft are playing it safe with the CPU and GPU but running wild with the functions that will change how you play, but it won’t be cheap.”
It’s not the first rumour that’s pointed to Microsoft’s possible plans for a Wii U-like controller: Last month Gamespot suggested there are “strong signs” that a tablet component will figure heavily in the next Xbox.
Read every next Xbox rumour in one place in our Xbox 720 round-up.

To je jos i povoljno, kod nas ce da bude 700e… Sto je ipak ok za konzolu + tablet cim se pojavi. Pa iphone 4S je bio 700e kod nas kad se pojavio i sad je vrlo blizu te cifre. Sada smo navikli da konzola kosta 200e ali pre 5 godina nije bilo tako. Uzgred 550e je i cena novog radeona 7970 cim se pojavio.

Nista ruznije nisam odavno video, ovo je stvarno odvratno, nadam se da je samo neslana sala.

Ma taj kontroler je delo nekog klinca koji zna da spoji dvalayera u photoshopu. Ne verujem da ce tako izgledati

Siguran sam da nece. U najgorem slucaju mozete uvek da prikljucite zicani kontroler. Nadam se da ce Kinect da bude osetljiviji i da ce developeri ozbiljnije da porade na implementaciji… Ali to onda znaci da ce biti 3 kontrolera na novoj konzoli. Tablet za AR i ostalo, hadrverske kontrole i kinect. Da nije malo previse?

Jaoj.

Prvo: Xbox 720 će imati, potvrđeno, grafičku iz Radeon HD 6xxx generacije. (odnos cena/kvalitet/vreme na tržištu sprečava 7xxx)

Drugo: Ne veruj “kurirskim” naslovima pa čak ni u konzolaškim časopisima. Ta strana je napravljena da navuče konzolaške isprane mase da poveruju da je nešto “SIGURNO” kad zapravo nije. To je samo eksperiment.

Čak mislim da će to više biti neki xbox live app za Windows Phone u nekoj posebnoj hardverskoj vaijanti sa kontroloma kao Sony Ericsson Xperia Play.

Uzgred, rekli su da neće biti novog Xboxa ove godine. Ko koga ovde laže?

Potpisujem.
Nije sala, rumor je.

To ne znaci da oni ne mogu da predstave prototip ili neke informacije o hardware-u, neku igru tj moc konzole… takodje godinu do dve posle predstavljanja prototipa izadje konzola.
Na E3 ce se nesto znati do tada mozemo da nagadjamo.

Ma dajte ljudi, ko ima ovolike prste da ih rastegne do ekrana?

Lepa foto montaza, Pa kada bi i stavili ekran bio bi manji. Ovo bi bilo krajnje neudobno za rukovanje.