Novi rezac

S obzirom da sam dosta odlicnih igara propustio zbog moje izuzetne lenjosti kad je u pitanju piraterija i ovi overburn problemi, resio sam da se slozim, otvorim novcanik i kupim DVD rezac koji ce rezati te igre bez problema, pa se nadam da cu najzad i da zavrsim GoW3, Mass Effect 3 i ostale igre koje jos nisam igrao.

Sad ovako, bio sam u toku, ali sam sve zaboravio. Imam 250 gb slim verziju, 3.0 kupljenu odavde.
Sad me zanima da mi preporucite neke normalne, sto jeftinije rezace koji ce da bez problema narezu sve te gluposti, i koji imaju tu opciju da ceo image fajl uguraju na jedan dual layer.

Da li je moguce da mi kazete okvirno neke cene, neke modele, ili da mi eventualno kazete sta treba da gledam, pa da potrazim sam.

Pozdrav i hvala unapred.

Evo tu ti pisu svi podrzani modeli i ovi koje mozes da crossflashujes:http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3359-tutorijal-ixtreme-burner-max-kako-flesovati-liteon-rezac-za-pc.html
A cena im je oko 25 evra…

Ako ne nadjes ove LiteOn modela onda gledaj da uzmes neki Asus pa ga crossflashujes

Hvala. Ajmo jedno laicko pitanje.

Da li mogu nesto da userem, pa da kupim taj rezac i pogresno nesto uradim kod tog crossflashovanja pa da moram da kupujem novi? :slight_smile:

Teoretski nema šta da zezneš, uvijek možeš da ga flashuješ na originalni firmware. Praktično, otkud ja znam kakav si ti peh i šta možeš da zase*eš… :smiley: