Novi moderatori a bome i unapređeni neki :)

Danas xboxrepublika bogatija za jos tri moderatora :smiley: :smiley: :smiley:

gospodin covek

fskpzns

iKaran

takodje 2 clana se isticu jos vise i prelaze u SUPER MODERATORE

Nemesis

Son_of_a_gun

Novonastalim moderaotrima puno srece u daljem radu (uh zvucim kao pozdravi i zelje :P) i da opravdaju nove titule nesebicnim zalaganjem kao sto su i do sada opravdavali, a kolegama koji su promovisani nema sta da kazem sem SAMO NAPRED, resto znate…

želje, čestitke i pozdravi…

1. juna :beer::beer::beer::beer:

cestitam

Cestitam novim Mod-ovima!!! Momci zasluzili ste! Zahvaljujem se za unapredjenje :slight_smile: Son i ja cemo opravdati vase povjerenje :wink:

Sad jos samo majice da stignu :smiley: :smiley: :smiley:

Hehehe, je l to znaci jos jedna obaveza vise? :wink: Cestitam vam i zelim da sa lakocom obavljate “duznost”. Srecno!

Hvala,hvala ljudi nadam se da cu se snaci u novoj zanimaciji hehe i cestitke za druga Nemesisa i druga Sona na super moderator statusu.

Lele, znao sam za moderatore, ali nisam znao za ovo unapređenje. Crći ću ako ne mognem doći 02.

Bogami bosanski klan profitirao danas pravo… :smiley: :beer:

Sve cestitke novim moderatorima :beer:

Auuuu… evo jos prasinu sa uniforme nisam skino i moj verni PP19 odlozio kad me saceka ovo vest. Hvala na ukazanom poverenju. Moram se malo upoznati sa svim mogucnostima moderatora i pomoci, sa moje strane, ovom nasem forumu da se i dalje razvija. Hvala jos jednom.

Kako @Son rece, veliki dan za clanove iz Bosne. Hvala na povjerenju, ovo vec treci put pisem, nigdje veze :slight_smile:

Cestitke svima. Zasluzeno :cake:

Takodje sve cestite i od mene :party:

Cestitke svima, zasluzeno!!! :beer:

mozda promenimo ime foruma u Xboxunija :smiley:

Priključujem se čestitkama i zahvalan sam svim moderatorima (i onima super) na postojanju ove republike.

Pridruzujem se cestitkama… :slight_smile:

Čestitke novim moderatorima, i srećno na novom zaduženju :emoticon-0100-smile

I ja se pridruzujem cestitkama :tap:

Svaka cast i cestitam. Zasluzili su! :slight_smile: :ruk: