Novi Mass Effect u ranoj fazi razvoja

Valjda će ličiti na igru :thinking:

1 Like

To će za 3 godine da izadje.

Neka izađe i za 5. ali da bude igra.

Bravo ima nade , iskreno zaista zelim da vidim novi ME, iskreno meni je i ME Andromeda bila super igra, sad neki su ocekivali ne znam ni ja sta , neku revoluciju, reboot serijala a dobili su samo jos jednu epizodu u ME univerzumu , sto je iskreno meni odgovaralo i ako se posmatra igra kao takva, dakle kao sam jos jedna epizoda u serijalu onda je veoma dobra kao takva.
Inace ME Andromeda je uglavnom dobila one silne negativne ocene zbog onih silnih tehnickih problema i bagova , ali to su ispeglali sa bagovima i po meni to ne moze da utice na ocenu i kvalitet same igre (jer to se da lako srediti sa patchevima).

Sto se novog nastavka tice ubedjen sam da su nesto naucili iz iskustva sa Andromedom i da igra nece izaci nedovrsena i puna bagova.

Inace bice interesantno videti gde nas prica odvesti , dal u Mlecni put galaksiju nakon trojke, dal ce biti mozda neki prequel (recimo vreme otkrivanja mass releya i ljudsko-turijanski rat) ili ce prica biti mozda nastavak Andromede (mada sumnjam s obzirom da studio koji je radio Andromedu vise ne postoji) , a nije iskljuceno da nas igra odvede i u neku trecu novu galaksiju.

1 Like

Evo i par slicica concept arta buduce ME na tviter profilu Kejsi Hadsona, deluju dosta dobro i autenticno, ko zna vrlo moguce da gledamo i lokacije iz buduce igre.
Slike su objavljene simbolicno 7. Novembra na N7 day. ; )

Kao zaludjenik za ME sta god da izbace meni odgovara.
Da li ce sto kazes biti nastavak ili nesto potpuno nevezano meni je ok!
Samo neka izlazi.

1 Like
2 Likes

Samo neka odustanu od open world-a. Nije to za njih.

Zanimljive ideje