Novi God Of War zvanicno potvrdjen

Iako jos uvek u izradi i sigurno nece izaci barem jos dve godine, ocekujemo novi God Of War. Corey Balrog je potvrdio da ni u kom slucaju nije prequel, pa je moguce da ce biti nastavak. Da li ce Kratos ostati main protagonist, ostaje da se vidi, a pominje se i reboot prvog dela, sto ako mene pitate nije nimalo pametno, s obzirom koliko puta je remasterizovan i nakojim se svim platoformama pojavio od 2002. godine

Vise informacija na ovom linku

Verujem da će biti reboot, a Kratos će ostati Kratos :). Santa Monica Studios su promenili Logo i ubacili njega :slight_smile:

Koliko puta sam presao keca sa ovim remasterima, a verujem i pola sveta, toliko truda oko reboota samo da bi se obrnuo za 4 sata, nekako mi greota :smiley:

Bolje bi bilo da nije Reboot. Mada, šta mogu dalje? Sve je mrtvo i ubijeno. Jedino da batale Kratosa, ali to neće uraditi, zbog ljudi kojima se on sviđa. Tako da će uraditi Reboot, pa ponovo kada sve pobiju i tako u krug… Bolje bi bilo da nađu novog lika, sa drugom mitologijom, zasitili su tržište sa Grčkom i Kratosom.

A ko da samo grcka mitologija postoji,uzme pasosh ranac na ledja,dobro se ushuska pa na nordijsku mitologiju,pa svima mamu od pocetka :smiley:

I’ll be back…:rolleyes:

A sta rece i osta ziv… :smiley:
Tu se ne slazem, mogu vala sto se mene tice nastavit sa Grckom. Mada, ne bi bilo lose da zapocnu sa Nordijskom. Pa da idemo na Odina, Thora, Lokija. To bi bilo opasno zanimljivo…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Ceo smisao god of wata je grcka mitologija, otuda i ime igre. Ako bude nordijska ili bilo koja druga to ce biti totalno druga igra.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije kao da samo u Grčkoj mitologiji ima bog rata ili ostalih bogova. Većina stvari koje se nalaze u God Of War se nalaze i u drugim mitologijama, tako da nema mnogo razloga zašto ne bi mogli da naprave igru sa drugim mitologijama. Dosta elemenata iz mitologija se preklapa širom sveta.

Pa na kraju trojke iza Kratosa ostaje krvav trag, daju hint da nije mrtav. A i treba se osvetiti Zeusu, realno. Zeus, little bi*tc! :smiley:

Kao da niko od njih nije igrao vrazju igru :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Treci deo se zavrsava majstralno i po meni tu nema dalje samo mogu da vrte desavanja pre toga i td …ali rimska mitologija se bazira na grckoj nordiska mitologija nema mnogo materijala nemam pojma sta ce raditi :emo:

Ti to ozbiljno? Isto ti je. Imaš bogove, svetove, čudovišta, itd. Isto kao i u Grčkoj. Ili Egipatskoj, Japanskoj, Kineskoj, Indijskoj, Slovenskoj, itd.

Kratos je lice Playstation-a. Cisto sumnjam da ce se to promjenit…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Najbolja kombinacija meni bi bila kada bi ubacili da Kratos ide po gostujućim terenima drugih mitologija. Na primjer objavi rat nekoj drugoj mitologiji. Napraviti paralelni univerzum u kojem se istovremeno dešavaju sve mitologije. Mogu napraviti kao assassins. Kako su propale i ostale mitologije, raznio ih Kratos :slight_smile: Serijal bi dobio osvježenje a ostao bi svima voljeni Kratos zvani destrukcija svih bogova i ostalih oblika života.

To me podseća na ovo:

Sve po spisku :smiley:

Nadam se da se salis :smiley: Posto to zvuci gluplje od zapleta Kasandre i americkog fudbala zajedno.
Nisam siguran koliko jos mogu da muzu pricu a da zadrze kvalitet. Ali verujem da lika nece menjati. On jeste zastitno lice.
Tacno je da ima toliko mnogo mitologija svih naroda ovoga sveta. Grcku najbolje znamo svi zato sto je najvise iskomercijalizovana od strane holivuda. A niti je najlepsa niti najobimnija. Ali ako odstupe od nje opet ta igra nece imati nikakvog smisla. Tako da po meni nema mnogo izbora nego da se nastavi po starom pa dok ne dojade i bogu i narodu.

Dobar je ovaj kratki crtani samo umesto Morgana na kraju trebao je da se pojavi cak noris :hm

Vidjećemo šta će biti ja stvarno ne znam šta očekivati. Tek skoro sam odigrao Ascension dobar je i zabavan ali ništa više od toga. Ako ćemo realno i to je nepotrebno bilo ali potreba za lovom je nešto što nikad ne prestaje.

Ipak nije prequel kako kazu. :slight_smile: