Novi format za Xbox 360 diskove - XGD3 i nova zaštita protiv piraterije na jesen dolazi kroz update

Znam,samo ce se dodati jos 1gb,ali ja se nadam da ce za nas pirate da izadje neki novi DVD10 xD,ili neki fles,ma necu da razbijam glavum,samo znam da ce ih pirati razvaliti dok kazes keks

We tested the new Beta Dashboard 2.0.13141.0 and can confirm that all games that are NOT AP2.5 patched fail to boot to a black screen (Previous LT+ Non-AP2.5 symptoms) – there is still a lot more testing on really old games (Pre Fifa 09) so we will keep you posted.

So (as suspected) AP2.5 will be activated across the board once the new dash is released, and also as suspected, LT+ has shown to still work by protecting the system from a flag and bypassing the AP2.5 check. (Naturally we expect the AP2.5 checks to get harder and deeper so this is just the beginning)

C4E has confirmed that there WILL be a public method to rip your own AP2.5 data from titles thanks to all the new AP2.5 Table information that was discovered a few weeks back.

C4E also looks forward to receiving the new Halo Reach XGD3 disc

A fun summer ahead for sure.

……Also standby for a number of HUGE releases by C4E, Team Jungle & Team Xecuter very shortly…….

Ovo nije dobro al nikako!!! Citava prica oko AP 2.5, Wave 10, 11, Black Screen je bila samo uvertira za ovaj dash! E ja ga ne narezivao opet!

YouTube - Randy Marsh - Oh My God

@Skit

E vala bas tako! Sta su se vise uz*ebali?! Pa samo neke jade izvode!

Mozemo samo se nadati da ce C4ave naci neki nacin da igre koje su vec narezane “prorade” na novom dash-u pa makar samo za offline igranje! Ovo je stvarno veliki udarac

Isto tako nadam se da ima neko pametan da napravi neki program koji ce “brisati” ili sta vec iz .iso file nove igre koja ce u sebi imati update na ovaj prokleti dash pa da se te igre mogu igrati na ovom sadasnjem dash-u

mmmm you could just play your original 70 games.

• e ovo mi je jedan seljo napisao na Team Xecuter forumu…joj zamalo da pljunem u monitor!

Beta dash sakrije dvd key i PMT metoda ne dumpuje KEY tj izbacuje 16 nula, dobra stvar je da MRA skida kljuc i dalje znaci nista preveliko nije uradjeno.
Loguje FW drajvi i ukida PMT metodu za dump KEY.

nista bez malo lemljenja :slight_smile:

jel mi updatuje taj novi dash ako spojim konzolu na net ili?

Beta Dashboard 2.0.13141.0

cim je beta, znaci da ga nema jos

a kad izlazi službeno,danas sam baš snimao igre jednom tipu,pa da ne ispadne da ne radi :smiley:

Odkud ti ova informacija? Jel se ne dump-uje key ni s Probe 3?

ocigledno ne

Nema sta… MS je bas udario po usima

Komentar mog cimera na sve ovo : “jbg ovo uzbudljivije nego zadnja epizoda Seherzade!” (1001 noc) :slight_smile:

C4eva Spoke 4/7/2011
[2011-04-08 01:06AM UTC] #fw <c4eva_> no need to panic, give it time!