Novi exploit! Homebrew na svim Xbox360 konzolama (i slim!)

Za one koji su se i ranije uspesno bavili Jtag-om, da li ovo znaci da cem0 u skorije vreme moci da pokrenemo i God-e i DLC-ove? Budite pozitivni.

Mene pre svega interesuje da li ovo znaci da nece biti onlajna… Ako znaci, onda, dzabe sav homebrew… xbox 360 je samo mrtva cigla bez Lajva.

99% sam siguran da ce biti samo offline play!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ok, samo offline play, meni to i odgovara. Sta vise, perfektno, dok god mi xbox 360 moze posluziti za God-ove i dlcove

Ovo je odlicna vijest.
Svaka cast vrijednom glasniku ovih hakera iz Amerike.
Moze li neko da mi kaze gdje ce ovo moci da se kupi, koliko ce kostati, i je li tesko da sam stavim to.
Ne kontam je li to ide samo neki USB i gotovo, ili kako?
Znam da pise ali ne razumijem sta znace ta sva cuda exploit, homebrew…

moras da otvoris konzolu, zalemis odredjene tacke na ploci, napravis programator, iscitas memoriju konzole itd itd. ako mislis da mozes sam, javi, pa cu ti poslati i moju da mi odradis. :smiley:

Na nekim torent trackerima se pojavio reset glitch hack sve sa slikama dijagramima za lemljenje.Ovo je izgleda prava stvar.

Nemoj tako… :slight_smile:

odmah su okacili hack sa sve slikama, to sto se pojavilo posle to samo seeduju. opusteno je :slight_smile:

U potpunosti se slazem sa tobom…

A kada se ocekuje novi dash updade koji ce da nas…?

pa novi dash update ce najverovatnije vrlo brzo. ali poenta je ako uradis hack pre, onda ce biti neki modus da se uradi update a zadrzi hack. jedino ako uradis update pre hack-a onda ce biti ko sa starim JTAG-om…

Samo da rade sve igre bez obzira na nove dasheve i updejtove i ja sam hepy :slight_smile:
Eventualno bi mogli da rese region free kroz taj exploit pa da mogu da se odigraju neki rpg-ovi koji su samo u japanu i americi izasli :slight_smile:

Jtag je Region Free

Ne znam da li si video, ali jos uvek ne postoji rebooter za ovo… Tako da ces imati samo xell, doduse ima par emulatora za xell i to je to :slight_smile:

Pa nije ni do sad bio problem iste pokrenuti na Jtagu o.O

Znam, interesuje me da li ce to moci i na ovom, zato sam postavio pitanje.

Mene najviše raduje Region Free opcija :slight_smile:

Trenutno samo xell, cim izadje freeboot moci ce sve.

Jel moze neko prostim srpskim da mi objasni sta je to jtag i cemu sluzi? Tek skoro sam kupio konzolu, pa jos ucim nove termine. Homebrew i slicne reci mi apsolutno nista ne znace.

da igras sve pirate i sve DLCove, arcade, divx, mkv, mp3… sve sa HDD bez drajva. Homebrew je igra koju sami dev prave bez DEV kita…