Novi dokazi o postojanju Xbox Series S konzole

Ovo je sada već blesavo, objavite više najgore čuvanu tajnu na planeti.

Bukvalno konzolu najavili sa series X na E3 pre par godina. Tako da ne znam zašto je baš tajna. A i to što o njoj ne pričaju možda je zato što konzola izlazi kasnije?

1 Like

Moguće zbog korone da se tu nešto pomerilo da nisu mogli ranije da objave, jer je XSX uveliko u proizvodnji od maja meseca. Ili igraju mačke i miša sa PS5 oko cene. Ali svakako, sada je jasno da konzola postoji, trebalo bi u naredne dve nedelje da dobijemo neki info.

što baš u naredne dve nedelje? Mislim koliko čekaju jedni druge, ovo nema smisla više, ogadi ti se i konzola i next gen.

3 Likes

Tako se šuška, do 10. septembra bi trebalo.

Suskalo se da su cijene trebale izaci do kraja osmog mjeseca… Kako je krenulo, cijene se nece znati do par dana pred sami izlazak konzola.

Pa vreme ističe polako, približava se izlazak konzola i realno je da napokon izađu sa cenama.

Da da, onda se sve pomerilo za sledeći mesec.

Zeznula ih Korona.

zeznulq ih korona da kazu xsx ce kostati 500$ a xss 300$. Jeste to zeznuto

Bio je sarkazam :slight_smile:
U zadnje vrijeme je za sve kriva Korona pa se zato zezam.

Najsmjesnije mi je kad cujem komentare politicara da bi narodi iz ove regije mnogo bolje zivjeli da nije Korone.

1 Like

Kao što neko reče, saznaćemo cene kad odemo na kasu izgleda. :joy:

Kao da je NLO a ne konzola za koju svi znaju da ce izaci.

Sa druge strane, za mobilne telefone ne znamo cenu nedelju dve pre nego što budu dostupni. Gejemeri su malo nestrpljiva publika.

2 Likes