U toku je Novi Dashboard update 2.0.16547.0 ko je na xbl-u dobija poruku za update!
ko igra org. igre update mu ne znači puno a ostali…pa ako se nežure neka pričekaju neku informaciju o update-u! :party:
Uf, sad cu morati prvi put raditi update dasha na rgh konzoli. Mada jos cekam da vidim sta c4eva kaze.
Radi bre update samo ako neka igra zahteva, i to na najstariji moguci. Ja sam i dalje na 16203 i ne idem dalje dok neka igra ne kuka da joj treba noviji dash.
Ovo sto je rekao aLx. Samo radi update ukoliko ti neka igra bas trazi taj update. U suprotnom, ne diraj nista i uzivaj u igrama.
UPDATE je obavezan… Ne ako igra trazi nego cim se konzola loguje na live… A sta radi, ne znam… Posto mi pirate pokazuje sasvim normalno…
Nisam naveo da sam pricao za RGH konzole samo.
Evo i ovde da postavim :
Start Date/Time: 12/10/2013 02:55 AM UTC
Service(s)/Tool(s) Affected: CAP/ASD
Affected Locations: Global (Germany and US specific impacts called out)
Instructions for Support Reps: All agents should be aware of the details surrounding the December 2013 Xbox 360 System Update. (See Vendor Communication here with screenshots and specific impact details for German and US customers.)
Summary:
Starting December 12, 2013, Xbox 360 users around the world will be prompted for a mandatory Xbox 360 System Update. This update is part of our continued effort to provide the best possible Xbox Live experience. Customers will be able to download and install the update directly from their Xbox 360 console or offline.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ga upravo skidam. I cini mi se da je nesto o rejtinzima i Xbox Live poboljsanju. Ja cu da igram online.
[INDENT][/INDENT]
skinuo,pikam od juce, flag se jos nije pojavio , ban takodje. ko ima (,)(,) nek proba
Ko ima sise da proba?
Nije nista vazno u update, moze da se skine.
Takodje skinuo i uradio update. Xbox jos nije izgorio
stavio sam dlake covece
Kako se update ragi na RGH konzoli, i kako da skinem novi dashboard?
A da potražiš tutorijal u JTAG/RGH sekciji?