Nove igre ne rade na JTAG/kako update-ovati FSD?

Izvinjavam se sto verovatno postavljam pitanje na koje negde postoji odgovor, ali iskreno, nov sam u ovome i ne mogu da se snadjem od kolicine detalja.

Ukratko - nove igre ne rade na mom XBOX 360, verovatno zbog starog FSD koji je (Dash 3.0b, kernel 2.015574) verzija. Ako sam dao nedovoljno detalja, svakako cu reci sve sto je neophodno.

Igre (FIFA 2016 i Rise of the TR) su instalirane na externi hd, nakon odgledanog tutorijala kako se to radi ali izbacuje “the game couldnt start”.

Molim za pomoc kako to da uradim, ili da me uputite ka ljudima koji to rade, platio bih u slucaju da je komplikovano, jer ne bih da s*ebem konzolu.

Hvala jos jednom, i izvinjavam se na sigurnom “spamu”.

Pozdrav,

Ivan

Potreban je tutorijal za ađuriranje dashboarda RGH konzole to je KERNEL, sto pise u pod about u FSD. FSD nije potrebno ažurirati jer nije razlog za ne pokretanje igre. Uveri se da li možes da pokreneš igru iz filemanager-a pokretanjem fajla default.xex da nisi nešto sa game paths pomešao.

Pošto smo danas prebačeni na novi forum engine i sve je prebačeno, ne mogu ti tvrditi da postoji potpun tutorijal i da sve slike rade. Nažalost moraćeš da se strpis dok sve ne sredimo.

1 Like

Hvala na odgovoru mnogo.

Pokusacu sa update-om kernela, nije do default.xex/game paths.

Za forum mi je jasno, nije problem, kada budete sredili, a do tada cu pokusati sa gorepomenutim.

Hvala jos jednom.

Upravo sam ubacio slike koje fale, fali još dosta stvari, čisto da vidiš u kraćem tutorijalu kako se to radi(duži još uvek fali )

1 Like

Pozdrav,

ponovo ja nakon nekog vremena.

Deluje mi ne bas lako i iskreno, radije bih ceo proces platio da neko uradi, jer zaista nisam vican sa xboxom i ne zelim da sjebem bilo sta. Ako moze bilo ko da me uputi kod osobe koja to radi, bio bih mu veoma zahvalan.

Pozdrav,

Ivan

Javi se na Privatnu poruku resicemo i azurirati sve sto treba.