e da ima i toga da nema jedan a ima drugi, vidi imas i gargoyle takodje, mozda ima… Evo npr moj ruter, ja se poradovao kad sam ga kupio DLINK DIR-655 rekoh ajde sad cu ja tebi ddwrt, a nisam ni gledao da li moze, kad ono svi mogu sem njega, pa bemu misa da mu bem bas… Ima neki cipset koji je nemoguce provaliti
Nije rdjav ruter, nesto mi na pocetku ispadala konekcija ali sam promenio samo kanal na kome emituje i sirinu kanala, od tada ne ispada uopste, ali mu je domet slab generalno… Uzeo sam ga polovnog, nasao sam za ok novce… ali mu fale neke opcije, ovamo mu je fw razbacan do zla boga…
Stoji mi gore na spratu a treba mi da baci signal dole, sto je daljina 5m u vrh glave, znaci kroz plocu jedva prolazi signal, dole imam 2 crte, ali nedovoljno da ostvari stabilnu konekciju tj da nema gubitke, a ima ih… Za neko prosto surfovanje i slicno zavrsava posao, ali cim krece nesto vise, neke zahtevne slike, ili video on se pogubi.
Interesantno da mi LG TV hvata ok i da YT ne secka uopste… Ali svakako hocu bolji ruter nema sta dalje, nisam zadovoljan i kraj 
Rekao sam sebi kad budem jednog dana renovirao komplet kucu ili daj boze pravio novu, ima da razvucem svuda UTP kablove, uticnice, coax kablove, speaker kablove, znaci u svakoj sobi da imam razvucenu mrezu za sve moguce uredjaje, pa po potrebi kad kako zatreba… Centralni neki gigabitni switch u odvojenom cosku samo za to, nesto kao rack closet i sve odatle da krece dalje… Nema dalje znaci
heheheh