Ljudi pomagajte. Dobih silom prilika XBOX kec i ne snalazim se bas. Moze li mi neko pomoci sa par saveta?
Zanima me cela prica sa rezanjem iso-a i sl.
Sa mojim XBOX 360 se snalazim, al sa ovim ne.
pozzzz
Ljudi pomagajte. Dobih silom prilika XBOX kec i ne snalazim se bas. Moze li mi neko pomoci sa par saveta?
Zanima me cela prica sa rezanjem iso-a i sl.
Sa mojim XBOX 360 se snalazim, al sa ovim ne.
pozzzz
Nema tu neke velike mudrosti, fora je sto su igre za originalni xbox u GDF ISO, XISO ili UDF formatu koji standardni burneri i virtual drajvovi ne prepoznaju. Znaci potrebno je da nabavis program koji moze da procita ISO format za stari xbox. Ja preporucujem RecordNow Max koji se u praksi pokazao kao dobar za sva tri formata. Evo tutorijal koji je malo zastareo ali ce posluziti The Complete Guide to Producing , Extracting, and Burning XBOX ISO Image Files
Ako imas softmodovan xbox znaci stavljen custom dashboard mozes otpakovati iso fajlove, (ja koristim C-Xbox Tool) i prekopirati ih preko FTP servera (koristim FlashFXP) na interni HDD xboxa te na taj nacin igrati.
Pozdrav svima !
Imam jedan problem pa ako moze neko da mi pomogne bio bi zahvalan
Evo ovako da ukratko objasnim , hteo sam da jtagujem konzolu xbox360 i stvarno nisam znao da se od polovine 2009 godine nemogu da se jtaguju .
Sve je bilo dobro odradjeno za spajanje preko lpt porta na pc i provereno i sad prilikom skidanja zica sa ploce jedan lem na Rf panelu je otpao , pokusao sam da ga ponovo nalemim al nije nikako hteo , kontakt se stalno drmao i sad kad upalim xbox sve radi samo nema led zelenih svetla i joistick vise nemoze da upali xbox i povremeno na joistick-u kruze zelena svetla al osim toga sve ostalo radi .
Mozda gresim da je greska na rf panelu mozda je nesto drugo pa ako je neko imao slican problem i moze da mi pomogne unapred se zahvaljujem
Uvali taj na limundu i kupuj nov
Ako te zanima, mogu da ti sredim to. Baci pm ako si zainteresovan.
Kupio sam ovaj xbox i prodavac kaze da je falcon ploca jer koristi napajanje od 175w,a sticker na konzoli kaze 12v…16,5A…5v…1A.Pa mi nikako nije jasno.Evo slike pa pogledajte vi. :)Ja nemogu lepo da vidim jer mi jos nije stigao.Pozdrav!
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Po napajanju reklo bi se da je Zephyr a i po godistu - 2007. Nije mi jasno kako sad 175W a Zephyr treba jace, ako se ne varam
Profesionalci na forumu ce ti reci u cemu je kvaka ja ovo stvarno ne kontam…
Pogledaj ovo :
175W je i falcon,al mi je čudno ovo drugo:12v…16,5A…5v…1A!!!
ja imam falcon 175W iz jula 08. ali meni piše 12v…14,2A…5v…1A!!
Ulaz za napajanje je za falcon,opus,sad neznam.
Isti prodavac je prodavao i ovaj xbox i kaze da i on ima falcon ali opet pise 16,5A i godina proizvodnje je takodje 2007 pogledajte sami.Nikako mi nije jasno.Obratite paznju na izlaz za napajanje kao da i jeste falcon tako je i na ovome sto sam ga ja kupio.
Maska je promenja,bar tako deluje
Najtacnije ces odrediti prema ulazu za napajanje, ostale oznake nisu pouzdane.
plastika-CASE moze da se stavi i od jaspera, po napajanju tj ulazu i po komponentama na ploci, mozes oceniti tacno.
I ja mislim da je maska na mom xbox-u promenjena jer je ulaz za falcon,opus nije jer ima hdmi.Hvala na odgovorima.Poslao mi je covek od koga sam kupio poruku kaze da je falcon 100% i da koristi 175w napajanje,a da moze i od 203w na njega.Pozdrav!
Imam par pitanja, koja ne bi ni postavljao da imam u blizini nekoga ko flešuje x360 konzole.
Pitanja su sledeća:
Imam konzolu flešovanu na 1.6 ixtreme i dashboard instaliran sa LA Noire.
šta moram prvo uraditi da bi flešovao ? (mislim na dash update)
Kako se dvd key vraća na stock ?
Moj x360 ima Liteon-ov dvd da li mogu koristiti “probe” iz kućne kreacije za izčitavanje key-a ?
Imam u PC-u 3 HDD sa SATA povezivanjem, da li mogu umjesto njih uključiti x360 dvd drive ?
Unaprijed zahvaljujem na odgovorima. Stvarno ne bi vas gnjavio sa ovim da neko u blizini mi može flešnuti moj X.
OK, potrudicu da ti objasnim sto je bolje moguce!
Pa, prvo moras vratiti na stock, pa update dasha, pa na piratski fw. Mislim, tako je sigurnije. Mozes odmah fles na LT 1.91 pa update.
Ne vraca se DVD key nego FW! DVD key je unikatan za tvoj drive i ako njega izgubis mozes da se slikas sa driveom.
Zapravo, ne. Za Liteonove koliko znam ne treba nista dodatno ako vec imas CFW, tj. iXtreme na njemu. Samo prikljucis preko sata kabla i vadis key po postupku. Ti probeovi trebaju za 74850C i 9XXXX koliko znam, za 8 seriju ne treba nista iako je stock fw.
Da, naravno, samo moras naci napajanje za drive.
I naravno, ako se ne razumes u to sto hoces da radis, i nisi siguran, nemoj, pusti profesionalca da ti uradi posao (ovde bih hteo da kazem da primam svaki honorar za reklamu). A ako ipak planiras sam da uradis, pokusaj da izbegavas napajanje od Xboxa, moze se neki mumbo jumbo zeznuti na driveu.
Jel mozete da mi razjasnite neke stvari, stvarno sam pregledao ceo forum i nasao MNOGO razlicitih odgovora, jedni kazu da moze, drugi da ne moze, pa se nadam da ne smeta da pitam, samo da bih razjasnio to, a ne zelim da rizikujem, da mi se ne vrati na stock ili nesto slicno sto bi moglo da unisti konzolu. Pitanje jeste:
Kako da sa 2.0.13146.0 i LT 1.9 update-ujem konzolu na 2.0.13599.0 dash? Ne igram na live-u, bitno mi je samo da mi rade Wave 13 igre. Ali detaljnije malo ako moze posto prvi put to radim i nemam blage veze sa tim, jos sam zbunjen posle svega ovoga sto sam procitao. :headbang:
Mozes, ali mislim da ni jedna igra ne trazi 13599?
Zar Wave 13 igre ne traze 13599? I da li da ga updateujem preko USB-a (ne znam ni to kako se radi) ili mogu sa diska od igre?
Mozes ali pametnije je preko USB-a. Don’t ask why just do it!
Duschan : Brajo ima 3-4 igre koje su Wave 13 i traze 599 dash
A okej onda, samo kako?! xD
Jel treba da vracam na stock, jer sam tako procitao na XBRu, a posle necu znati sam da vratim pa me to brine. Moze kratak tutorijal i odakle da skinem update, sta da radim sa njim??? MOLIM VAS!