Noob F.A.Q. (Najcesca pitanja)

a uzeo si je bese na limundu?

to je bilo u rekordnom vremenu… xD

Ne zelim zaista da solim pamet i da popujem ovde nesto, ali brate vidi se na slici da je to jedno veliko groblje od konzole, ja nebi smeo od sramote ni da poklonim tu budzevinu nekome a kamoli da je prodajem kao ispravnu… Cim si video da ima mali milon kulera (drzi bure vodu dok majstori odu) i u kakvom je stanju trebao si da batalis to.
But live and learn.

Brane ko po obicaju, spot on.

Sta reci posle svega o Limundu? Naravno, nije ok diskreditovati ceo sajt zbog pojedinaca koji su klasicni prevaranti, ali ja se izvinjavam, dame i gospodo, kada sajt zaradjuje procenat od prodaja gde je ogroman broj kupaca prevaren, to je vec slucaj za policiju.

Ja ne znam da li postoji JEDNA OSOBA na forumu koja je kupila XBOX tamo a da nije crko u rekordnom roku. Sta ocekivati za 6000 dinara… Tuga, stvarno, i to pored ovako povoljnog xbr shopa, ljudi iz neinformisanosti i nemastine pribegavaju takvim rizicima.

Misle ljudi da ce proci jeftinije… ne kaze se dzabe ko ne plati na mostu platice na cupriji,

Meni ovde nesto nije jasno. Na koju foru si ti jos juce imao konzolu kod sebe kada je aukcija zavrsena tek danas u 14.37h? A vidim i da je prodavac dodao komentar da je konzola rrodovala u toku aukcije??

sumnjiva su posla ovde…

Mozda je on sam sebi prodao. Dvostruka licnost :smiley: Salim se, mozda je neka greska na sajtu… :stuck_out_tongue:

Dogovorili smo se van aukcije.I ne konzola nije crkla.Sve super radi čak je i hladna.RRODovala je zato što sam je priključio na neko govno od kineskog kabla kada sam je priključio na normalan sve ok hladna kao led mada malo bučna.Ali to se ne primeti tokom igranja.Nažalost nemaju svi 18000 da uzimaju preku xbox shopa ja bih prvi uzeo da mogu.Što se tiče izgleda ne izgleda uopšte loše kada se postavi da stoji uspravno izgleda baš kao i svaka druga konzola.To što štrče ventilatori to je zbog toga što su ugrađeni da ne bi došlo do RRODA.I da konzola je FALCON radi na 175W.Kupio sam je samo zbog Red Dead Redemptiona i nekih ekskluziva da ih odigram.Za toliko će izdržati samo da nabavim prolete DVD DL diskove pošto ovde niko za njih nije čuo.

krepat će ti ubrzo,čin ima toliko ventilatora i još k tome je Falcon ploča…prodaj to sranje i uzmi jasper ili slim konzolu

E jbg prodavati ga ne mogu prvo da odigram Red Dead pa onda nek ide u 100 đavola…Mada nisam čuo nekoga da mu je krepao falkon…

Pa sta ako je falcon? Ne mora da znaci da ce da crkne! Moj prijatelj ima xenon koji je kupio polovnog 2007. i jos uvek radi…

alo ljudi ok ok ajde sad on topic malo…

6 po 6 - 18, bolje skupiti nego baciti i tih 6, po meni. Ne daj Boze nemoj pogresno da me shvatis ne bih voleo da ti crkne konzola (bar ne pre Red Dead-a :slight_smile: ) ali sve su to izgleda mutna posla s tim vrtilatorima…

lijepo naigraj se RDR-a i onda pravac po Slima,mene služi već 8 mjeseci i sve radi savršeno a igram ga nekad i po 3-4h

Sredio sam jednog Xenona serviciranog(Microsoft), ima preko godinu ipo od servica. gasio se posle sat vremena kao RROD kada se ohladi radi 30 min… problem je bio jer se napravio tepih na rebarcima pa nije cirkulisao vazduh, kada sam ga ocistio skinuo krpicu od prasine, radi ko svajcarac. Xenon je imao zastitu od pregrejavanja i gasio se…
Svako kupuje na svoju odgovornost a ako trazi savet sa foruma mogao bi barem da poslusa sta kaze vecina.

E ovako znam vrlo dobro šta kaže većina ali jednostavno nemam 230 eura.Imao sam ovu količinu novca i to je to.Koliko će da me služi ne znam i eto.

Bratac samo opusteno. Svi ovi su te savjetovali s dobrom namjerom za tvoj xbox. To ti govore jer je Falcon (manje nego prijasnje revizije maticnih ploca) podlozan RROD-u. Mislim da je Akiris nekad davno pisao da je za njega sansa 15% a za xenox 66% (poredjenja radi). Isto tako na Limundo-u imas prevara na svakom cosku! Pretrazi malo forum pa ces vidjeti kakav je covjek uzeo xbox… Radio mu 5 min pa RROD a unutra nema cega nema! Znamo svi da je teska finansijski situacija i to je razlog zasto ti ljudi govore da se radije strpis malo pa kupis kvalitetan proizvod nego polovnu robu s kojom je ko zna sta radjeno…jos na Limundo

Naravno u pravu si ,znam vrlo dobro kakav je limundo ali jbg kada sam nazvao dečka učinilo mi se da je pošten.Nema veze ako sam se zeznuo učinio sam grešku sledeći put se neće ponoviti.

Zelio bih ovom prilikom da pohvalim clana XBR Maderfaker-a za ovaj odgovor :

čin ima toliko ventilatora i još k tome je Falcon ploča…prodaj to sranje i uzmi jasper ili slim konzolu

(izostavljeni dio posta je bzvz)

Vidim da se IPAK nesta naucilo. Isto tako zalio bih da mu porucim, ma gdje god on bio sad, da samo nastavi OVAKO!