Razmisljam se koji teleon da kupim od ova dva vecinski sam resio da uzmem 820 ali me zanima misljenje jos nekoga jer i 630 ima svojih prednosti nad 820.Koristio sa 630 i svidja mi se kako igleda i kako radi dok 820 nisam nikada ali sam defintvo resio da to bude wp8 telefon.
820 je vişa klasa od 630 a on je noviji model uglavnom oba su ok telefona imaju 8.1 tako da nema greške ni sa jednim od njih.Ja bi lično 820 jer je čvršći od 630 koji mi je nekako plastičan
Sto se tice windows telefona, OS radi isto i na 520 i na 1520 Sve zavisi za cega ti treba telefon. 820 ima 1GB RAM-a dok 630 ima samo 512 ali zato ima quad core na 1.2 a 820 dual core na 1.5. Jedna VELIKA mana 630 je to sto nema blic…prvi put kad sam uzeo telefon u ruke nisam to uopste primetio. Podrazumevalo se da telefon proizveden u 2014oj ima blic…upalim kameru i trazim kako se pali blic…okrenem telefon i cvrc…nema ga
Neces pogresiti koji god telefon da uzmes. Mada mislim da bi ti 820 bolje legao…mozda je cak malo i lepsi od 630
Ono sto mi je dosta cudno je sto 820 nema gorila glas dok skoro sve ostale lumie imaju ukljucujuci i 630 sto znaci da ce ekran izgledati odvratno jer ne podnosim one folije ili bilo sta u sta se stavlja telefon.
Kolko sam skontao taj procesor iz 820 nije nesto puno losiji od onoga iz 630 ali mene navise zanima podrska ms-a da ne bude da podrze ove telefone sa 30 na kraju a ove 20 da batale jer nemaju cetiri jezra ili tako nesto.
Pa dok god normalno koristis telefon, nema potrebe da se bojis. Ne znam da li sam ikada izgrebao displej ili ga polomio, a znao sam biti poprilicno cirke
Heh ma znam nisam toliko mislio na lomljenje ekrana nego vise na ogrebotine od nosenja u dzepu jer kad vidim ekrane tih telefona bez gg izgledaju uzasno uglavnom
Ekran je odlican kod 630 jos uvek je kao nov bez ijedne ogrebotine i ako ga nosim u prednjem dzepu od pantalona sto nije bio slucaj sa proslim telefonom,jedimo sto mi smeta je to sto nema prednju kameru za skype i selfie naravno