Njemački Mass Effect (XB360) na engleski (Xbox One)?

Imam Mass Effect Trilogy (XB360) na njemačkom i instalirao sam prvi dio na Xbox One. Nalog mi je podešen na USA pa sam mislio da će podesiti jezik na engleski, ali ostalo je sve na njemačkom.
Vidim da je čitavu igru praktično svukao sa neta, pa ne znam zašto je jezik ostao?
Da li je uopšte moguće prebaciti XB360 igru na engleski?

Mislim da je mrka kapa, jer ti on daje igru koji ti imas. Bio bi teski exploit da moze tako da se salta, ako je igra stritktno DE.

Uh, moraću baš neki napredni kurs njemačkog da savladam da odigram ovo :slight_smile:

Jeftinije ti da kupis igru :joy:

2 Likes

Realno imas na kupujem-prodajem xbox 360 igre za 400+ dinara.
Skoro jedan drug kupio nov Xbox360 jer nista nije igrao jedno 15 godina, a hoce da sebi pravi kolekciju dakle nije hteo pirate, pa nakupovao brdo igara za smesne pare.

Definitivno mrka kapa za ME 1 i 2 (kompletno na njemačkom).
ME 3 meniji i subtitlovi na engleskom pa je igrivo.

Imas na EA access za 25$ bar 40ak igara medju kojima su i Mass Effect trilogy pa igraj ko covek. A moze i mesecna renta od 4$!

Skinuo sam English voice dlc za treci deo koji je nemacki,nisam s7guran da li je bio nemacki store,proveri…

Zaista ima na njemačkom storeu. Probao sam da skinem preko PCa koristeći VPN ali ne dopušta mi. Vjerovatno vidi da mi je nalog na US regionu.

Zar ti nije lakše da kupiš igru na engleskim, nego da se Samaras sa time? I onako je do 500 dinara po komadu… :smiley: A možda i djuture kupiš još manje…

Znam sve, znam i da ea access nije skup, ali volim ovo fino pakovanje trilogy. Odigrao sam sve ovo na više platformi, ali kad mi se sviđa igra volim da joj se vraćam :slight_smile:

Pa kad ti se igra imas na ea access…a trilogiju na disku cuvaj za ukras :smiley:

4 Likes

Nema druge nego kao sto ti @Marko96 kaze imas na EA Access, ako ga imas uplacenog, skini i pici ako ne…ma da nije skup a odlicna stvar…

Reseno, lock.