Nintendo Switch

Polako polako :smile:

Nintendo Direct veceras u 23h.

2 Likes

Ako ikoga zanima, bio sinoć direct i novi trejler za Zeldu :smiley:
čisto ono, ako nekoga interesuje :slight_smile:

Ruku dajem na Zelda Direct u martu, mora biti
Za sad deuje fenomenalno, nadam se da se oruzja nece lomiti, i da ce biti itemi i dungeoni kao pre :pray:t3::pray:t3::pray:t3:

3 Likes

Kad sam pročitao da je 70$ neka hvala

1 Like

Ko što sam rekao na drugom mjestu, mene je najviše obradovalo što je Sea of Stars dobio konačno datum izlaska. Pratim tu igru jedno 2-3 godine. Neka se skloni Zelda, Starfield i ostali. Pravi GOTY izlazi 29.08. :upside_down_face:

1 Like

A koliko da bude?

Zar nisu svi digli cene na 70?

Zelda generalno svaka kad izadje je duga igra 50+h lagano, ispolirana, odlicna u onome sto pokusava da bude.
Mislim sta je sve poskupelo u poslednje 2 godine, moze i Zelda sa 60 na 70. A i znamo svi da ce biti za 55€ ili 60€ da se nadje :slight_smile:

1 Like

Viva La Argentina ms store i balkanska visa

1 Like

Intelektualna svojina za 200 dinara :rofl:

Metroid Prime Remaster izgleda jako dobro

1 Like

ajde plavi smaras, odabi od nas :grin:

Samo za prave fanove

Ja koliko znam toliko kosta i BotW na eshopu.

2 Likes

I da je $100, ako je igra dobra kao BotW, vredi svaki dinar.
Jedna od igara za koju nije greota dati pare.

P.S. ja se nadam da ce se oruzja i dalje lomiti. Malo neobicno na pocetku, ali se onda naviknes da se ne vezujes za oruzje i da ga ne vorsipujes.

4 Likes

I monster Hunter, jel tako? :grin:

1 Like

Ja jos nisam naisao na Nintendo igru da nije vredna pune cene :grinning:

Meni se prva zelda nije svidela uopste, nekako mi je zvuk zvuci “jeftino” ako me razumete.
I u najvecem delu igre sam kruzis i boris se, nekako mi je mnogo usamljeno, ne drzi mi paznju, nema neke interakcije, nije mi se svidela bas.
Forsiraju je maksimalno, mislim da je to jer je to jedna od retkih ekskluziva uz Marija i Pokemone, inace nije nista specijalno po mom misljenju.

1 Like

Prva Zelda? Ona iz 1987?

Jedna od retkih ekskluziva? :joy:

Pa nintendo ima vise ekskluziva od sony+ms zajedno :grin:

1 Like

Pa ja nisam ni skontao da je Metroid Prime Remaster izasao na ehopu.

Napokon izasla igra zbog koje cu se zezati sa updateom softmodovanog Switcha na najnoviji fw, taman dolazi vikend.

Vec ocekujem nerviranje od pola dana.

1 Like