Nintendo Switch

Problem je kad se ugasi moraš opet preko PC ili rcm da mu učitaš homebrew

U svakom slučaju ako bude mogao homebrew sve na memorijsku instaliraj da bi mogao koristiti i standardni sistem i online ako ti zatreba

Upravo sam pokušavao jedan koji je navodno mogao da se hakuje samo crn ekran nakom ubacivanja payload-a,može biti do USB c konektora,kabla,računara,memorijske kartice i milion stvari.Najbolje kupiti gotovo rešenje tj već hakovano ako si planirao tako,ostalo je lutrija sve.

Nije ikakva lutrija, imaš sajt ismyswitchpatched gde uneseš serijski broj konzole, ako sajt kaže da nije konzola patched you’re good to go. Samo meni kroz ruke su prošle tri konzole koje sam sam “hakovao” bez ikakvih problema. Podrazumeva se da se koristi krštena memorijska kartica a ne kinez ili kopija sa AliExpress-a (pošto i toga ima).

A ako možda pečovana? Uglavnom jeste,memorijske samo SanDisk i Samsung u fat32 i pokušavno sa više računara i kablova čak i onim loderom eksternim.Uglavnom prodavci stave V1 i može da se pečuje a nije baš svaki put moguće

Kažem, na osnovu serijskog broja proveriš da li jeste ili nije patched. Konzole proizvedene 2017 i 2018 (ne sve!) nisu patched.
Snag_24346087-1
Snag_24345c41-1
Snag_24345750-1
Snag_24344ce0-1
Snag_2434488a-1
Neke od poruka koje možeš dobiti pri proveri serijskog broja. Ako je žuto ili crveno bataljuj, nema od haka ništa.

jel bi neko menjao nesto za Animal Crossing ili Monster Hunter Rise

@Djordje1990 Aj malo da farbamo :grin:

Finally!

5 Likes

Ima li Kirby hard level? :grin:

Provericu. U demo-u je bilo dve tezine i igrao sam vecu. Verujem da je tako i u igri.

Samo jako. Igra je zeznuta.

Nebi dacha uzeo da nema expert težina :wink:

Zna se ko je najjaci na forumu :muscle: :muscle: :muscle:

1 Like

Switch ima potencijal da postane goat konzola :slightly_smiling_face: