Nintendo Switch 2

Bile su spekulacije da je igru radio Nintendo B tim. Sada je jasno da je Oddissey tim radio igru :flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps:

1 Like

@xX8Lampard8Xx

Pošto voliš MH

Igrao sam malo sa Alexom na Xboxu prošle godine, nije loša igra, ali ni da prismrdi MH.

Za društvo moze itekako da bude zabavna, ali mislim da je još uvek MH tu dominantan

Pa naravno :slight_smile:

Inače, pojavile su se EX/Express kartice na TEMU :D, sa kuponima izađe oko 5000din za 256 gigabajta. Ne znam ko je tražio beše, @iKaran možda?

2 Likes

Jesam, ali meni treba 1tb za Steam Deck. Vece su sanse da cu ostati na ovoj 512gb kartci i zamjeniti ssd sa 1tb

jesi li siguran da će taj modul u steam decku čitati punu brzinu express kartice?

512gb su oko 120eura, 1tb je preskupo, bolje da zameniš interni

EDIT: da, kada bi uzeo Express na Steam Decku, čitalo i pisalo bi ti je kao na običnu MicroSD

Pa to sam i napisao, doduse nespretno. 1tb interni ssd, a karticu 512GB vec imam u Decku, ali i to je malo, svaka prokleta igra 100gb

Ne zvuci to bas dobro. Koje igre im je radio B tim? Ne bih voleo da opadne nebeski kvalitet njihovih platformi.

1 Like

Ne bih znao. Ajmo predikcije Padawane, koliku ocenu ce dobiti DK Bananza?

Zabrinut sam malo zbog tih rumora. Zvuci kao da se kvalitet malo razvodnjava, a istorijski nisu nesto mnogo isle te igre iznad 80. Nisam bas odusevljen ni promenom perspektive, a ni grafika mi nije da padnes na dupe. Pitanje je koliko ce mehanika destrukcije da drzi igrace, glavna fora je u unistavanju sveta, sto meni nesto ne zvuci kao urnebesna zabava.

1 Like

Ocene bi trebale da krenu u sredu. I ja sam skeptican po onome sto sam video, dok s’druge strane to je prva prava Switch 2 igra koja iz nepoznatih razloga nije launch title. To bih okarekterisao kao marketinski trik da dodatno navuku publiku. Reci cu hrabro 86-88 na mc. Ako bude vise extra. Ja ganjam fizicku i ne daje mi se 11k u Gamesu, pa ce kupovina malo da saceka.

Ajmoo

1 Like

Pokidao Donkey nisam ovo nikako ocekivao :slightly_smiling_face:

ja sam očekivao da će ići do 87, tj bio ubeđen, kad ono, ljudi vole da zažmure na tehničke mane i slabiji frejmrejt u trenucima.

2 Likes

Opet maznuo sa neta a😀

4 Likes

Jok, kupio je :grinning_face:

1 Like

Citao na hcl kazu da su ti problemi mizerija ali generalno nisu zmurili nego su to naveli pod minus igre i verovatno umanjili ocenu. Mozda bi mtc bio 95 da nema tih problemcica :slightly_smiling_face:

I da hoću kako bi mi stigla day one japanska verzija na balkan

2 Likes