Hvala ljudi ![]()
@Wahad ma hocu sestričini da poklonim S1, a nesto mi se ne kupuju igre za nju a svaka 30-40-50€ ![]()
Napunim odmah i mirna je
Hvala ljudi ![]()
@Wahad ma hocu sestričini da poklonim S1, a nesto mi se ne kupuju igre za nju a svaka 30-40-50€ ![]()
Napunim odmah i mirna je
Prvi put igras BotW?
Uzeo kada je izasla ali 30fps nije moj fazon tako da je sada igram na tenane kada imam volje za SP igrama.
Da se pohvalim da sam ušao u klub Switch 2. Ako je neko dobio EU kod za Mario Kart World a ima US account, promena države naloga i konzole na EU državu omogućava redeem, posle čega se možete vratiti na US.
Posle jednog dana korišćenja Switch 2:
Dopadaju mi se magnetni joyconi, GameChat funkcionalnost, bolji hardver
Isprobao sam gameplay u handheld modu - New Super Mario Bros.
U Deluxe, Super Mario 3D World, Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Link’s Awakening
su gotovo vizuelno isti, grafičke promene se odnose na prikaz na TV.
Big Brain Academy™: Brain vs. Brain i Clubhouse Games™: 51 Worldwide Classics imaju podršku za više igrača i GameChat
NBA 2023 se jako sporo učitavala i imala lagove na Switch 1, na Switch 2 radi perfektno.
Za dve igre Super Mario Party Jamboree i Kirby and the Forgotten Land koje posedujem trebao bih platiti 20 $ za update. Za njih update ima smisla jer u stvari se dobija dlc sa unapređenom igrom.
Mario Kart World mi je razočarenje, ne vidim bitnu razliku u odnosu na Mario Kart 8 osim Free roam mode, koji apsolutno nije vredan 80$ koliko košta igra. Baterija je dosta slaba.
Gde kupujete fizicke kopije igara? Ima li ndko proveren na KP? Trojici sam poslao sms i nisam ni odgovor dobio
Kod Istvana.
Ja svojevremeno pitao za TOTK, odgovore mi smsom da nema. Posle oko mesec dana me zove neko, kaze raspitivali ste se, imacemo za sedam dana, jel hocete. Vise nego korektni.
(Ovo je bilo za S1)
Aliexpress
Nintendo Switch 2 drugi dan
Morao sam pomoću APKMirror Installer da instaliram preuzeti Nintendo Switch app, jer nije dostupan za naš store.
Da se ne mučite zakačiću apk za preuzimanje. Aplikacija je korisna da prebacite u Nintendo cloud screenshot/video i da mu pristupite na telefonu.
Moj 8bitdo Lite 2 je dobio update za S2 i radi perfektno.
Beboncool Wireless Gamepad For Nintendo Switch se povezuje i radi identično kao na S1.
Kamera HP Webcam HD 3300 prepoznata od konzole i moći će se koristiti za GameChat.
Prilikom dodavanja kartice, za Oregon mi je obračunat Sales tax pa sam ukucao Delaware koji je 0%.
Mario Kart World na mom jeftinom LG monitoru izgleda prelepo, šta će tek biti na boljim televizorima?
Ja koristim app za obe zelde, pomaže da se ne cimam sa nekim fan mapama.
A za kontroler sam naručio gamesir super nova za nekih 20ak evra, hteo sam pro controller ali mnogo 100 evra za to.
Čim dođe update, prestaće da ti radi…
Bolje napravi US account, i skidaj tako preko storea tu aplikaciju i PS App… to sam ja uradio
Hoću da proverim kako radi GameChat, ako je neko voljan sledeći vikend da odigra neku igru sa mnom sa kamerom bio bih zahvalan. Ne bih igrao stalno, samo 20 minuta da vidim kako se ponaša funkcionalnost. Javite mi se u pm.
Jel si žensko ili musko brat? ![]()
Muško sam ![]()