Nintendo Switch 2

Ako je Hogwarts Legacy, pozajmi mi na 2 dana :smiley: treba mi za video

Rado bih ti i poklonio,prekucao sam na xboxu,ali je on nekome vec dao :pensive_face:

E jbg, hvala svakako :smiling_face:

Hvala i tebi na savetu :blush:

@Wahad Hvala na onom tekstu za share, imam par pitanja oko deljenja igara, procitao sam onaj tekst i hvala na tome, ali i dalje imam nedoumice :smiley:

Ako hocu da delim sve igre sa samo 1 osobom, obojica imamo Switch 2 kako to onda funkcionise?

Obe konzole postoje na oba Switcha(i mom i njegovom).
Moramo da budemo blizu da uparimo konzole(kako to da uradimo :smiley: )?
Ko treba i za koji nalog da stavi ono online licence?
Da li ja na mom switchu to treba da stavim na moj nalog ili na njegov?
I poslednja stvar, kako saltamo izmedju ovih virtual cards ? Nije valjda da svaki put moramo da budemo obojica online da bi jedan mogao kod sebe da ubaci tu igru?

Jbli su mu majku sa ovim share…

Morate da linkujete naloge, on da ima tvoj na konzoli ti njegov.

Linkovanje se odradi kada on pokuša da ubaci tvoj virtual game card, videćete odmah uputstvo. ako ti sada probaš preko njegovog naloga da se loguješ na svoju konzolu i pokušaš da ubaciš Virtual Game Card, pisaće ti da treba da se linkuje i odmah ti ponudi to.

Što se tiče Online licence ti je samo bonus, tada možeš ti da igraš svoje igre bez da ubacuješ virtual card (svoj). ali mora da budeš uvek online. Na kom god switchu da je nalog, kada uđeš u nalog i podesiš to, onda je podešeno za sve konzole na kojoj se loguje taj nalog.

Ne, možeš da budeš offline kada ubacuješ kartove, ali recimo ako je kart ubačen kod njega, i ti hoćeš kod sebe da ubaciš, ako je on offline, neće moći da mu se izbaci cart, on mora da bude online da bi se cart unloadovao. Ovako, ostaje loadovan na njegovom dok god je offline.

1 Like

Hvala ti!
Jos mi kazi za splatoon 3, da li je jos uvek aktivna igra, da znam da li da pazarim? Jel nalazi mec iste sekunde bolje da pitam :smiley:
Da nije kao Gears 5 recimo gde cekam 2-3-4 min da nadje jedan mec.

Secam se da sam je pre-order, al sam je dao Oblakoderu jer je nisam igrao skoro uopste..

edit: a mozda nisi ti pisao o splatoon 3 ne secam se :grin:

Preciznije recene prodao :grin:

Nisam igrao Splatoon 3 toliko, samo samo probao. Ja sam se rasturao od keca ko blesav. Oblakoder možda bolje zna, mada mislim da se nikada ne čeka dugo za meč koliko sam pročitao na netu.

I nema na čemu.

Za Gearse čekamo da izađe na PlayStation da oživi, šokiraće se ljudi kada prvi put u životu vide wall-bounce :smiley:

3 Likes

Ne ceka se

1 Like

Ne kupuj :face_with_hand_over_mouth: klinci će te vratiti na fabrička podešavanja :face_holding_back_tears::sweat_smile::joy:

1 Like

Sta mislis sto sam je se otarasio😁

ali bas je bila zanimljiva, samo u to vreme sam se trovao Monster Hunterom bas pa nisam pipao nista drugo

1 Like

Šalim se igra je strašno zarazna ali brt stvarno partije nisu realne :face_with_hand_over_mouth: a sto se tiče broja igrača, pronalazi brzo partije.

1 Like

Videcu da uzmem onda u skorije vreme :slight_smile:

1 Like

256gb je premalo

Hitman WoA je 55gb
Cyberpunk 60
Yakuza 0 45
Sonic 23
NMS 25
Zelda 11
MKW 23

Da ne navodim ostale igre koje sam hteo ponovo da igram… Faktički mogu jednu veliku igru da stavim i par malih

1 Like

Jel switch 1 moze da se hakuje?

Ako je instaliran poslednji update na njega? Jel moze downgrade da se uradi nekako?

Koji je poslednji fw? U krajnjem slučaju i da nema (trenutno) cfw za aktuelni fw, biće, uvek bude.

Odustao si od shareovanja i onlinea :smiley:

Možeš da staviš chip na bilo koji switch koliko znam u bilo kom trenutku

1 Like

Imas software mod na v1 konzolama, ai ne svim, nego prve verzije.

Ovo provjeravas na sajtu ismyswitchpatched.

V2, Lite, i OLED moze da se uradi hardverski cip koji podrzumjeva lemljenje.

Zadnja opcija je Mig Flash card v2, spominjali smo je prije dva dana. Ona omogucava pustanje igara bez ikakvog cipovanja, 65$ je cjena.

3 Likes