Nintendo Switch 2

Ma daj jbt, igra je bila smece na PS5 i Series X, a ne starim konzolama. 4 godine kasnije ili koliko ima da je igra izasla, powerful handheld, 120fps display i ostalo i na kraju se dobije 17-20 fps.

Igra je tek sad igriva da kazes na next gen konzolama, ovi sto su popusili foru da ce na switch 2 da radi super samo zato sto je nova konzola, nigde veze.

1 Like

Steta nema 120fps mod :neutral_face:

Ja ne znam stvarno ko kupuje switch zbog cyberpunka, to je bas idiotski. Uopste mi nije jasno zasto idu na third party igre sa tom jadnom konzolicom. Dane pricamo o ceni, gde ovo kosta 70 dolara, a na ps5 mozes da uzmes za tipa 40 dolara na snizenju, nigde logike.

1 Like

A dobro to je zbog ferpleja sa SW1

Ne bi switch 2 mogao da izvuče 120fpsa u Splatoonu sa viơom rezolucijom

Igra je igriva godinama na trenutnim konzolama. Nisi u loopu sa deĆĄavanjima.

Od prvog dana na PC-u, i to ne tako jakom PC-u

Ne znam gde sam PC uopste spomenuo :smiley:
Igra nije bila igriva duzi period dok je nisu popravili, zato su davali masovni refund. A to dal toliko pratim nesto ili ne, imas pravo. Jednom kad su usrali dovoljno da se okrene drugi list. Svakako to nije bilo pitanje al ajd :slightly_smiling_face:

Igra je odmah bila igriva na next gen konozlama preko BC-a, a sa Next Gen updateom je postalo boĆŸanstvo igrati je.

Igra nikada nije bila igriva na PS4 i Xbox One, nije igriva ni dan danas, niti moĆŸe da bude zbog načina na koji je sklepana, niti će ikada biti jer su pre Phantom Liberty odustali od podrĆĄke.

Za razliku od last gen konzola, ovde je extra igrivo, izgleda bolje nego PS4 Xbox One, jer koristi DLSS a ne FSR, i full content je, za razlliku od last gen konzola koje ne mogu ni u snu da saĆŸvaću DLC.

1 Like

@SlobeX

2 Likes

Ako je alfa nek je crvena :wink:

1 Like

Oblakoder kad vidi upgrade sa 9 na 30fps.

3 Likes

Ja sve sto sam igrao na Switchu radi u 60hz, osim Zeldi koje u 90% vremena rade u 30fps. :grin:
Pomesao si me

Ć ta si pa ti igrao na Switchu :smiley:

Ekskluzive :grin:

Mario Maker 2 , Solaton 2/3, Donkey Kong TF, Odyssey, Mario Bros. U, Metroidi, Smash

Jedine igre koje sam igrao u 30fps su BotW, TotK i LM3

Znači za 7+ godina postojanja konzole, oko 10ak igara. Nice.

Auuu brate zar moram sve da nabrajam Aces Mario Kart lebe mekani ne mogu svih da se setim, a mrzi me da se penjem na sprat :grin:

15 igara imam u kolekcije Arms i Yoshia sam prodao ali i oni rade u 60fps

Kolekcija par exelans

2 Likes

znaci igrao si 9 maria od toga 5 kart. Top
:rofl:

Samo rokaj Oblace, ne obaziri se na zle ljude

2 Likes

Mislim da ni jednu igru koja nije re-release nisi naveo
 Sem Odysseya okej

7 igara za 8 godina, totalno ti se isplatila kupovina konzole i verujem da si je baơ često igrao :smiley: