Nintendo Switch 2

1 Like
1 Like

Okej, pola dana proveli podešavajući sharing i gledajući šta sve može a šta ne može.

Igre sa jednog naloga se mogu deliti na tri konzole, koje mogu igrati igre istovremeno, ali ne istu igru.

Ista igra može da se igra na 2 konzole, ali konzola gde su virtual game cards mora da bude u airplane modu, dok ta druga mora da bude konektovana na net.

Piše ortak tutorial za ovo pa ćemo postovati.

Igre iz istog librarya je jako kul opcija, ni jedna trenutna konzola to ne podržava niti je podržavao Switch 1 tu opciju pre Virtual Game Cards. Jedini fuckup je to što ne može ista igra, kao što može na drugim konzolama.

1 Like

Mario Cart World generalno prosecna igra. Open world dosadan dok je grand prix skoro isti kao u MK8 samo sa vise ucesnika i sirim stazama. Ostao mi jos jedan kup da uzmem zlato i manje vise sam zavrsio sa igrom. Generalno, ja nisam fan zanra nikada bio. Trke, tuce itd me ne interesuju. Cekaju se single player igre.

1 Like

Pala i Mtc ocena na 87, bas steta ocekivao sam ozbiljnu kandidaturu za igru godine. :neutral_face:

Pazi, 87 je vrhunka ocena. Svakako da ovo nije Mario i launch Nintendo title igre nebi dobila vise od 80. To je moje misljenje.

Nisam stekao takav utisak za Mario Kart 8 Deluxe, mislim da opravdava 90+ ocenu, a ovo ne verujem da je mnogo losija igra. Na stranu to ko sta voli objektivno gledano igre su top klasa sto sadrzajem sto kvalitetom.

Ja nisam fan tabacina ali ne mogu zbog toga da kazem Smash Ultimate je losa igra jer sam dovoljno iskusan da primetim nesvakidasnji kvalitet i kvantitet igre.

1 Like
2 Likes

Cekam i ja da stigne masina :slight_smile:

5 Likes

Neznam jeli neko okacio. Ali sramota je, da nemoze ni 30fs u performance mode. Zaista ne trazimo puno, 30fps.

Too big for Switch 2

A neko postavio snimak kako su developeri pricali kako su mislili da ce implementacija na Switch 2 biti teska i kako kazu da je zapravo bilo izazovno , ali ne koliko sh ocekivali i ti sad dobijes ovu glupost . Sad doslovno vidim kakav Witcher 4 moze biti , mislim iskreno sve sto dodje iz CDProjektRed-a bude top , ali dodje sa mnogo bugova i gluposti i to im je izgleda hronično

I 30 fps postao luksuz :smiley: zanima me dal stvarno neko igra u 20fps ovako nesto

1 Like

Na handheldu od 450 eura ovo je odlucno, bukvalno 90% vremena radi stabilno. Kome se ne svedja neka kupi Microsoft handheld od 1000 eura :slightly_smiling_face:

3 Likes

Pola foruma igralo na Xbox One i PS4 u 20fpsa kada je izašlo sa užasnim framepacingom

Sta je bilo 20 fps na ps4?

1 Like

:grinning_cat_with_smiling_eyes:

Baki izasao update za Splatoon 3 :heart_eyes: izgleda super sada plus u onom lobby gradu sve klizi

Oprosti, 14fpsa