Kako se prenose nalozi na naslednu Nintendo konzolu? Na Switchu imam 2 naloga. Prvi primarni evropski na kome je i Online preplata i nekoliko kupljenih digitalnih igara. I drugi americki na kome takodje ima nekoliko kupljenih digitalnih igara. Jel moram da ih obrisem sa Switcha da bi ih aktivirao na Switch 2?
Zasto da brises? Ja imam isti nalog na 2 switcha
To mi kazi lutko! Znaci necu morati da se odjavljujem sa stare konzole, vec ce i ona ostati funkcionalna sa postojecim nalozima. Mislio sam da to nece moci na Nintendo.
Moraćeš, promenili su te stvari. Moraćeš na drugi način da odrediš koja ti je primary konzola a koja secondary. Ako samo dodaš naloge na Switch 2, onda će ti tretirati Switch 2 kao da pozajmljuje igre sa naloga koje su na Switch 1.
Verujem da ce biti nekih dubljih objasnjenja na netu. Mislim, nisam ja jedini sa tim problemom, pogotovo sto mi je NSO preplata na nalogu i planiram da je iskoristim kako bi pokupio free switch 2 edition upgrade za Zeldu TotK
Pisali smo već o tome ovde, skroluj na gore malo.
Konfuzno je meni ovo gore sto si objasnio. Inace Mario Kart World code pretpostavljam da aktiviram na evropskom nalogu?
Jbg Čodi, ne može jednostavnije.
Čitaj polako, reč po reč.