Nintendo Switch 2

Na Xboxu i PSu ja jos nisam sreo čoveka koji igra sa žiroskop kontrolama a tipa COD moze tako da se igra tj igra podrzava.

To je nesto drugo ovde mora plus je vrhunski implementirano. Igra je pravjena da se igra tako i prosto to tako mora osim ako bas zelis da budes dzak za napucavanje.

Bilo koju klasicnu pucacinu da igras ti ces biti u startu jako dobar igrac, a ovde si bas los i to protiv losih igraca jer te igra ukrsta sa igracimo slicnog levela kao sto je tvoj. Zamisli samo kako kurendaju igraci ozbiljnog ranka, veruj mi pomislio bi kuku lele. :grin:

1 Like

Mario 3D World u Coop-u je super zabava

1 Like

Otišli smo U LONDON da probamo SWITCH 2 prije svih!

1 Like
3 Likes
1 Like

https://x.com/tomwarren/status/1915018528903598440?t=yJ8QC4sxvTyJmhC-YOXRZA&s=19

1 Like

I kod mene nema vise Switch 2 + Mario “update nema ni klot bez igre” da se preorderuje izgleda da je bas ozbiljna potraznja :grin:

2 Likes

Ima kod nas, samo javi :smile: 800 jura :smile:

Uzeo sam ja odmah kada je počeo preorder :saluting_face:

3 Likes

Kako svaki dan nesto oko switcha 2, izaslo mi je ovo :joy:

Napravio sam mali preorder:

6 Likes

2 Likes

Veliki update Switch konzole tj priprema za Sw2
https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22525/~/nintendo-switch-system-update-information

2 Likes

Uh, mnogo su sjebali game sharing sa ovim updateom… Bukvalno par sati smo pokušavali da skontamo da li je moguće da se uradi a da nismo jedan pored drugog i…

nije…

1 Like

Pa sada je sve prebačeno na fazon ako ste family share možeš samo da posudiš igru na 14 dana ako sam dobro video.
Jedina glupost je sto valjda samo lokalno u mreži to radi :smirk:

1 Like

Ne, nije tako.

Možeš da deliš igre na dve konzole, ali je potrebno da se obe likuju na nalog te osobe, fizički da se linkuju, znači Switch pored Switch konzole. Posle toga može da se šeruju igre između dva naloga i dva Switcha kako god želiš. Problem je u tome, kao kod Family Share-a na steamu što ako recimo neko uključi Mario Kart World na svom nalogu, onda ovaj drugi sa kojim šeruješ ne može da startuje tu igru. Dakle nije kao kod PlayStationa i Xboxa.

Family Share je nešto drugo. Grupa ljudi koji dele Family sub, i oni mogu da dele igru na 14 dana, nakon čega se vrati vlasniku. Da bi se ostvario Family Share, konzole isto moraju da budu jedna pored druge. Recimo deliš sa koliko može max, osam? ljudi, svih osmoro mora da bude u jednoj prostoriji, syncujete Family fizički i onda možete da pozajmljujete.

Sada se vraćam na game sharing između dva naloga. Jedini problem je to ako neko hoće recimo da igra igru sa drugog, tuđeg naloga, mora da bude online kada “ubaci” virtual game card u svoju konzolu, do sada je bila verifikacija prilikom startovanja. Tako da recimo ti možeš prilikom jedne konekcije da ubaciš recimo 15 Virtual Game Card i onda možeš da startuješ igru bez internet konekcije.

Sada aktivacija profila na konzoli važi samo za deljenje subova, recimo nintendo online ili za neke specifične igre.

Isto tako, ako nekada želiš da unlinkuješ konzolu, nečiji nalog recimo iz svoje biblioteke da ne može da igra više tvoje Virtual Game Cards igre, morate da budete ponovo fizički jedan pored drugog da bi to uradili.

Ima druga opcija, to je preko Nintendo profila na websajtu, ali problem sa tim je to što možeš da uradiš samo jednom godišnje.

Predjes pola planete da povežeš konzolu za share sa online frendom :joy:

1 Like

Hvala bogu lik sa kojim ja šerujem je “tu”, mislim u Srbiji, pa ćemo odraditi to ali kada izađe Switch 2

1 Like