Nintendo Gamecube

Eto nesto ceprko po tavanu i nadjem ovo cudo , ukljucim i za divno cudo radi imam 2-3 igre glupe, htedoh da pitam jel ima mozda neko ko se bavi cipovanjem kozola moddhip za Gamecub ili slucajno zna gde mogu da ga nabavim?

Koliko se sećam, mislim da magic master ima čipove za GC, ali da ih samo prodaje. Mislim da ti je najbolje da njega pitaš, ili da pogledaš po kupujem prodajem, tamo sam našao jednog lika koji mi je to odradio za 1500 dinara.

Ja bi ti ponudio ali nemam taj mod chip, sve je lagano u poredjenju za RGH na 360icom :slight_smile:

Sada si mi dao novu zanimaciju da modam game cube :slight_smile:

pogledaj ako možeš da radiš onaj mod da se koriste obični DVD umesto minija :slight_smile:

ima fora neki adapter za sd što se uključuje umjesto mem kartice i to je bolja opcija od čipa jer laser brzo se pokvari a teško je naci case da može regular dvd disc.Ja sam ugradio meni na jedan i stvarno je kratko radio

Da, ali se oni moraju poručiti sa sajtova poput DX, ali mislim da ih nema u nekom broju.

Zavisi koliko je autor teme spreman da uloži u pirateriju.Srećno u pirateriji :wink:

Nije problem za mini diskove naci cu ih vec sigurno, probacu da nadjem magic-a na kp pa da ga pitam, vidjao sam po netu nesto slicno kao za PS2 da ide preko mem. kartice ali ne znam gde da nadjem taj adapter kod nas. U svakom slucaju hvala na informacijama, raspitacu se jos , a ako ne sredim nista, Mirko, moraces hteo ne hteo da krenes sa cipovanjem GC :smiley:

Nasao sam mod cip za GC kod Magic-a pa ako je neko zaintereasovan neka potrazi kod njega.