Ajme…
I Ninja Gaiden 2 Black rimejk u Unreal Engine 5 shadowdropan i dostupan danas na Game Pass-u.
U saradnji sa Platinum games ![]()
I ja da se upišem… Novi protagonista, nova okruženja, dosta drugačije nego 1 i 2 i 3.
https://www.vrkutak.com/2025/vesti/najavljen-je-ninja-gaiden-4-stize-ove-jeseni/
Večeras izlazi igra, moj review je spreman. Jako me zanima kakve će impresije igrača biti.
Nije li global launch time u 2:00 poslije ponoći po našem vremenu?
Na trenutak sam pomislio da ću igrati danas već.
Jeste, večeras u 2 posle ponoći izlazi zvanično
SaĆe JoliGzeja da navije alarm ![]()
Neće, ne mogu da se patim na poslu sutradan. ![]()
Ali podešeni su alarmi još prije 7 dana bar ujutro da se sjetim pogledati reviews. Skoro sam provalio da mi AI može sam podešavati podsjetnike, ovo sad testiram prvi put.
Opisi su out, pustio sam i moj, klik bi značio
jako sam ponosan na ovu recenziju. Ovo je prva pre-release igra koju sam dobio od Xboxa, sjajan početak saradnje.
Evo linka opisa, i evo videa sa malo seckanja neprijatelja
Kako je ocenio igru IGN i Svet Kompjutera, to se samo računa ![]()
Odigrao nekih sat vremena i ugasio. Sumnjam da ću se vraćati igri.
Za mene, kao zaista velikog fana serijala, ovo je teško razočarenje.
znao sam da ti se neće svideti jer te smatram NG2 puristom ![]()
Nije ovo NG1 i 2, for better or worse.
Iskreno, mogli su staviti neko drugo ime za igru opušteno. Nema ovo veze sa NG…
Ima, mada ne odmah, kako igraš sve više, osećaš taj NG feel.
Ali svakako, mnogo je prošlo od NG igara. Ne bi išlo da su izbacili nešto sa onakvom mehanikom. Kontam da su im i brokje za NG2Black pokazale to.
Kao što sam ja više puta rekao, ovo je NG igra u interpretaciji Platinum Gamesa. NG igra za novo doba, nove igrače, jer stari fanovi ili više ne igraju taj tip igre, ili ih ne zanima. mislim da fazon 6-7 njih koji obožavaju NG1 i 2 rekli, ne žele da igraju ništa NG više, ali im je drago.
Igranje sa Ryuom je baš fan service u ovoj igri i time Platinum pokazao da, da su hteli, mogli su da naprave Ryu Hayabusa NG. Ali ponovo kažem, šta likovima koji su se rodili nakon NG1 znači Ryu Hayabusa ![]()
To nama znači, većini igrača koja trenutno gura industriju, ništa.
Predug je bio hiatus NG franšize i mnogo je loša bila trojka da bi se vraćali na isti oblik.
Siguran sam da su fanovi originalnog 2D Ninja Gaidena imali isto mišljenje o ovim 3D kad su izašli, da su se trebali drugačije zvati i da to nije pravi NG.
Ja sam nekog mišljenja da franšize trebaju i moraju evoluirati. Ovo se dešava sa dosta drugih franšiza, Doom mi odmah pada na pamet, Fallout itd.
Tako je, jesu. I dalje ti sada već jako matori fanovi ne priznaju Itakagijev NG.
Kažu da je blasphemy ![]()
Eto, sada smo u trećoj generaciji NG igara.
Fun times.
I uzevši u obzir da NG2 nije ni trebao da se desi niti izbaci, a kamo li NG3, ja sam presrećan što postoji NG4 i što je franšiza ponovo živa.
Ko ne zna šta se dešavalo sa NG2 igrom, neka pogleda na netu, ima tona infoa i dokumentaraca
I dalje imam žestoke argumente PROTIV, ali sa druge strane mi je drago da ti se ovo sviđa, pa eto, neka ostane na tome da se o ukusima ne raspravlja