Heh, zašto imam osećaj da su “sve” oči uprte u mene… Pa da počnemo…
Koji od ova 2 naslova ima zanimljiviju pricu i tradicionalniji pristup svetu nindzi ?
n00dle je lepo rekao, oba naslova imaju tupavu priču, a ako je priča razlog kupovine, heh, nećeš kupiti ni jednu ni drugu. NG1 se i mogao “pohvaliti” nekom pričom, dok “dvojka” to dosta traljavo radi. Oba naslova se “izgube, pa vrate” po pitanju priče, ali blagu prednost dajem NG2
Koja igra sadrzi zanimljivije likove i bolje lokacije ?
definitivno NG2. Ni SAM Jim Henson ne bi napravio bolja čudovišta-kreature-bossove-itd…
Koja igra ima bolji gameplay, sistem borbe, oruzja…?
I opet je pobednik NG2. Itakagi je ovim naslovom postavio neke standarde po pitanju H’n’S igara. A oružja, tjah, u principu, u obe igre se zadržiš na dva ili tri, dok ostala koristiš malo ili čak nimalo!
Koja igra ima lepsu grafiku i lepsi vizuelni ugodjaj ?
Slow-motion sekvence u Ninja Blade-u su za aplauz, ali ipak, u NG2 na 80% scena uradi screen capture i eto ti fenomenalnih wallpapera!!!
Koji od ova 2 naslova traje duze tj. gde ima vise sati igranja ?
NG2 pokušaj na normal lvl-u težine! Lele… A da ne pričam o hard-u… Iskusnijim igračima na normal-u treba preko 20 sati, dok početnicima na easy-ju treba i preko 30! Ninja Blade na normal-u oko 20-tak sati!
Sve u svemu po tvojim pitanjima 5:0 za NG2 (bar po meni, naravno). Najtoplija preporuka, ne samo tebi, nego i svima koji nisu odigrali “LEKTIRU” Xbox-a 360. Jedna od najlepših,i najtežih igara u svetu konzola!