Ninja Blade

Demo je na japanskom marketplace-u a vec se pojavio i na torrentima. ista procedura kao i sa Resi 5 demo-om, sa tim da ovaj radi i sa CDa (mada duže traje učitavanje).

Igra je objavljena na ovogodišnjem TGSu a izlazi u januaru sledeće godine.

Svi su skočili na igru kao da je Ninja Gaiden klon, međutim u pitanju je akciona seckalica a la Otogi (isti tim je radio igru). Demo me je prijatno iznenadio, posebno ako pogledamo istoriju From Softwarea. U svakom slučaju lepa, zabavna i dinamična igra, sa više nego solidnom grafikom i ogrooomnim bossovima i čini se povećim arsenalom oružja.

Priča je na nivou b filmova (što je za mene samo plus i to veliki, jer opet, pričamo o ninja igri :smiley: ) i mislim da će pružiti dodatnu zabavu. Jedina zamerka je dužina nivoa, međutim ni januar nije više daleko. I da, igra je ekskluziva za Xbox 360. (zasad)

Da, radi demo sa torrenta, a evo i video (za one sa boljom konekcijom)

Au covece koje iznenadjenje.Ocekivao sam mision pack za NG2 kad ono BINGO.NG2 sve igram na kasicicu,prebrz tempo,prebrutalno,nikako da mu se posvetim a ovo je dosta dosta drugacije.Ovo je neka mesavina GOW-a i NG po meni savrsena kombinacija.Demo je kratak ali je dovoljan da vam nagovesti sta da ocekujete.Kamera je ovde bolje resena nego u NG i uopste borba je sjajna,sta znam meni ovo mirise na hit.:slight_smile:

moraće to da proba neko iz “prve” ruke!:cool:

Ima nešto u igri, opet sam danas mlatio padom!

Jedva čekam da vidim kako se cela priča uopšte zakuvala, otkud demoni u Tokiju i cyber potkovane nindže koje iskaču iz helikoptera.

Datum izlaska 24 mart!!!:slight_smile:

U Japanu vec izasao,evo i snimaka iz full verzije.

Izgleda da je izasao,ja ne mogu jos da poverujem al jasno pise region free.
Ovo je za mene jedan od tri najiscekivanija naslova ove godine.

Ne znam jel bih ovo smeo,al ajde,izbrisacemo ako treba.
link

Yep. Igra je mnogo dobra. Zaraza živa :smiley:

Ni igru, a ni demo nisam probao, ali sam zato ispregledao sve trailere koji su dostupni i zaključak je sledeći!
Vizuelno na zaista visokom nivou, pogotovo su jaki “matrix” momenti kad se radnja uspori, zvuk isto tako sjajan!
NG II je moglo bi se reći postavio neke standarde i na ostalima je da pokušaju smisliti nešto novo i drugačije jer opšte je mišljenje da je NG serijal doneo prekretnicu u samom dizajnu i izvođenju slash tipa igara!
Ne mogu reći da su u Ninja Blade-u nešto kopirali, ljudi su jednostavno koristili dobre ideje iz NG-a i upakovali ih malo drugačije!
Kamera je zaista bolje odrađena negoli u NG-u, ali mislim da nema smisla upoređivati ova dva naslova, jer svaki je na svoj način dobar!
NG se dokazao, ostaje da vidimo kako će proći Ninja Blade!

Ovo je jedna dosta cudna igra.
Kao prvo mene najvise nervira sto je glavni baja ninja ali dobro ocigledno ja da developeri xbox exluziva vole ninje pa relativno cesto stancuju hns naslove te tematike.

Igrao sam mozda oko 3 sata i za sada je utisak sledeci:

Dobar deo igre se zasniva na tome pritisni Y,pritisni A,stisni X e sad sve bi to bilo mnogo kul kada bi te igra malo vise kaznjavala a ne promasis dugme on se vrati 3 sec unazad i lud bi onda ubo.Da se ogradim odmah nisam mazohista samo od hack n slash-a ocekujem izazov.
A na momente ovo izgleda mocno(a vidi se da igra celim svojim tokom tezi kulizmu:o)a opet na momente ce vam se uciniti da vas igra igra vas.GOW ima dosta bolje uradjen QTE.
No tako izgleda pola borbe sa svakim boss-om kojih vala ima najrazlicitijih.Moj favorit je helikopter mutant.Ah da borite se protiv nekih mutiranih karakondzula koje mi se ne svidjaju al ajde to je subjektivan utisak.E sad dobra stvar je sto je igra zabavna i ja sam ovo sto sam odigrao odigrao u 2 cuga sto je za mene dobar rezultat tako da sa te strane mogu samo da je preporucim.

Kamera je bolja nego u NG dok je samo fightanje zanimljivo.
Nivoi kao i cela igra u globalu izgledaju dosta dobro no ima delova koji bas i ne blistaju.U svakom slucaju sumnjam da ce neko imati zamerku na sam izgled igre.

Sve u svemu ja sam zadovoljan,mada sam licno ocekivao malo tradicionalniju pricu (hebiga kad se ne lozim na moderne ninje i ostale future gluposti). Vidi se da se akcenat baca na boss fightove koji variraju od solidnog do u ebem ti al je ovo mocno tako da i u tom pogledu nema se sta zameriti.

Sve u svemu treba je probati,velika je verovatnoca da ce vam se svideti no ipak ostaje mali zal zbog toga sto tokom igre upravljam ninjom i sto celo vreme tucem neke mutirane zivuljke ali to sam samo ja i moj istancani prefinjeni ukus.:smiley:

Super je igra :),jel sam ja jedini kome se cela igra svidja vise od NG :)?

Yup, ti si jedini!

Definitivno jedini, ova igra je nizerazredna ne samo u odnosu na gaidena nego na vecinu his igara, pogotovo ne moze prismrdeti gaidenu koji je kultna igra :slight_smile: (bas sada prelazim gaidena dvojku :slight_smile: )