A ja očekivao D3 info… Znači nova sezona garantovano…
Ma kakav D3, neće on skoro, i sami su to rekli. Tek će na jesen opet veća ekspanzija, što znači da nakon toga minimum godinu dana nema D3. Takodje, izjavili su da će D2 biti i na novim konzolama.
Hahahaha i na novim konzolama će raditi u 30 FPS-a…
100%
Ma D2 je gotov…
Vau, kakav event
Full 10$ experience
Silver kupljen, čeka se utorak. Jbg, kakvo god da je govno u pitanju ja uzimam
Ovo je trebalo da bude 10 minuta max i ćao. Sat i po, ko je mislio da je to dobra ideja. Sa druge strane, šta tih 800 ljudi zaposleno tamo zaista radi ako ovo smatraju događajem i po?
Ma nije ovo dogadjaj, samo naznaka šta sledi. U utorak stiže nova sezona a i stream, gde će prikazati šta dolazi na jesen sa ekspanzijom. I nije trajao sat i po već nekoliko dana
Nema ništa od D3, nastavlja se D2 do 2022. Od večeras nova sezona, od septembra nova ekspanzija. Super stvari su najavili. Najlepše i na PS5 i XSX besplatan upgrade i cross gen omogućen. I da, igra će na novoj generaciji biti 4k/60fps.
Napokon 60 FPSa na konzolama jbt, sada ide pitanje da li može u 120? hahahah od 60 minuta samo 30-tak su prezentacija…
Inače nešto su rekli da će sledeće godine napokon između konzola biti crossplay Jebeno napokon…
Aha, kao sve jedan univerzum. Videćemo, ali 60fps na sledećoj generaciji je ono što se čekalo.
https://eu.bungiestore.com/collections/collectors-edition?utm_source=Twitter&utm_medium=Post&utm_campaign=TW_CE_EU_0609
212€
Ne znam samo šta ovde tačno košta 212€ ali ok, mogu misliti šta bi bilo da imaju neku figuru ili tako nešto.