Zasto izgleda kao Deezer/Spotify
Nisu imali ideju za neki drugi dizajn?
Ljudi vole poznate stvari.
Ma da meni se ne svidja dizajn ni jedne aplikacije. Super je za sedenje. U kolima je uzasn. Malo, sitno, nepregledno, uzas.
Bolji je od Dezzera svakako. Ali nekako bih voleo da ima neke velike ikonice da mogu lakse da biram.
Ee sada vidim ti mislis na multimediji u kolima.
Jok, ja to nemam. Nego sa telefona pustam a tel je povezan sa kolima kada udjem.
Spotify ima car mode. Onda su ilonice i kontrole vece. Probaj to da ukljucis. Inace meni isto je super spotify app preko carplay-a, nista vise ne treba tu
E vidis tu je moja greska onda. Ja sam probao samo ovako probnu verziju. Nisam u kolima ni probao. A Dezzee koji imam dzabe koristim on nema taj mod za kola.
E to! To je super, nisam ni znao. Jedino deezer to nema.
Jos kako je glupi ios prebacio sve informacije u donji deo ekrana kada je zakljucan jos je teze koristiti u kolima.
Car mode automatski prebacuje kad spojis telefon sa kolima, a carplay, jebuga ako imas podrsku u multimediji u kolima, ne treba ti nista vise. I sad da kupujem kola, jel ima carplay/android auto? Ima. Nista drugo ti ne treba. Spotify, google maps/waze/sta vec i kraj price. Ko danas koristi offline navigaciju anyways. Doduse, noviji automobili vec imaju wifi u sebi, tetherujes net i imas online navigaciju. Ali sam stava da carplay/android auto je sve sto ti treba u kolima.
Btw reko ajde spojicu telefon sa kolima da screenshotujem kako izgleda car mode, on odmah uhvati dva screenshota
Ma meni je mator auto. Nema to. Samo preko bluetooth povezan sa multimediom. Kao na AUX i to je to.