Nestale Igre

Pozdrav.
Danas sam prvi put prebacivao igru sa usb-a na svoju RGH konzolu prema tutorijali na ovom forumu.
Medjutim, kad sam prebacio igru i zadao joj path, prikazuje mi samo igru koju sam prebacio danas (Crysis2) a ostalih 30-ak igrica nema. Vec duze vrijeme se zezam sa putanjama, ali bezuspjesno. Sta da radim? Hvala unapred.

Ne trebas posle svake prebacene igre da menjas path. Nadji gde se ostale igre nalaze, pa prebaci tamo tu novu i namesti path da ide u taj folder sa svim igrama i ponovo ce ti se videti.

Proveri putanje, sve moraju da ti budu na jednom mestu, tj u jednom folderu.

Imam folder “IGRE” u kojem se nalaze sve igre. Tu sam kopirao danas Crysis. Ali kad zadam putanju za taj folder FSD prepoznaje samo Crysis…ostalih igara nema.
Probao sam da obrisem sve putanje. Resetovao game data. I onda sam nanovo zadao putanju u folder igre. Ali bezuspjesno, opet vidi samo Crysis.

A Scan Depth, jesi menjao? Stavi na 2, to ti je default. E da, zaboravih: http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=8294 cisto da sto pre saznamo sta je problem.

Evo ga proradilo. Jedino sto sam nemam covere od igrica…“missing cover”. Kako da to rijesim?

Stvarno bi trebao da procitas malo sticky teme i pretrazis forum. Na sva tvoja pitanja je vec odgovoreno 100 puta. Ali ajde i 101. Moras da prikacis konzolu na net i ona ce ti automatski skinuti cover art.