Neki TU su aktivni, neki ne

Pozdrav!
4GB Slim Corona
FSD, najnoviji 3.0.775
DashLaunh, najnoviji 3.10
MS dashboard, onaj pretposlednji 2.0.16203.0
FSD folder se nalazi na eksternom HDD zajedno sa launch.ini za pokretanje sa USB-a.
Imam 7 igara, za sve sam poskidao najnoviji TU, i SETOVAO kao aktivan. Medjutim, kada sam pokretao igre, primetio sam u status baru koji se nalazi u dnu ekrana kada se pritisne srednji taster (ta opcija postoji pocev od najnovijeg FSD) da za 4 igre pise TU:neki broj razlicit od 0, a za 3 igre pise TU:0. Da li to znaci da mi TU ipak nisu aktivni u te 3 igre i kako to mogu da spravim, ili su mi TU zapravo aktivni, samo iz nekog razloga dole i dalje pise da je verzija TU:0.? Igre su Halo 4, PES 2014, GTA IV, a igre na kojima je sve ok su CoD:G, FM4, FC3, FIFA 14.

proveri da li je aktivan pre nego sto startujes igru, nemoj da se oslanjas mnogo na ono sto kaze kada si u igru posle, tj na mini menu, mislim da on baguje nesto…

Bitno da na TU u FSD tebi stoji aktiviran zeleni X logo u onoj lopti, pokreni pa vidi onda

Stoji zeleni X, zato sam i naglasio da je sigurno sve SETOVANO. :slight_smile: Dobro, onda je znaci bag u tom mini meniju. Ovo im je prvi put da su ga uveli, verovatno zbog toga ima jos uvek neke bagove. Hvala! :slight_smile: