Pozdrav!
4GB Slim Corona
FSD, najnoviji 3.0.775
DashLaunh, najnoviji 3.10
MS dashboard, onaj pretposlednji 2.0.16203.0
FSD folder se nalazi na eksternom HDD zajedno sa launch.ini za pokretanje sa USB-a.
Imam 7 igara, za sve sam poskidao najnoviji TU, i SETOVAO kao aktivan. Medjutim, kada sam pokretao igre, primetio sam u status baru koji se nalazi u dnu ekrana kada se pritisne srednji taster (ta opcija postoji pocev od najnovijeg FSD) da za 4 igre pise TU:neki broj razlicit od 0, a za 3 igre pise TU:0. Da li to znaci da mi TU ipak nisu aktivni u te 3 igre i kako to mogu da spravim, ili su mi TU zapravo aktivni, samo iz nekog razloga dole i dalje pise da je verzija TU:0.? Igre su Halo 4, PES 2014, GTA IV, a igre na kojima je sve ok su CoD:G, FM4, FC3, FIFA 14.
proveri da li je aktivan pre nego sto startujes igru, nemoj da se oslanjas mnogo na ono sto kaze kada si u igru posle, tj na mini menu, mislim da on baguje nesto…
Bitno da na TU u FSD tebi stoji aktiviran zeleni X logo u onoj lopti, pokreni pa vidi onda
Stoji zeleni X, zato sam i naglasio da je sigurno sve SETOVANO. Dobro, onda je znaci bag u tom mini meniju. Ovo im je prvi put da su ga uveli, verovatno zbog toga ima jos uvek neke bagove. Hvala!