Need For Speed World

Jel neko igra ovo? Ja sam bas sinoc skinuo klijent instaliraoga sacekao da se igra updejtuje (nekih 900 mb) i posle toga mozete da igrate online.

Naravno ima ih ko sodera po tabli.

Need for Speed World - Home

Sve sto treba da uradite je to da klikne te na ovaj link gore da skinete klijent koji se nalazi u desnom gornjem uglu i da pored toga jos napravite nalog koji ce vam ujedno biti i za igru i za sajt.

Kroz igru napredujete tako sto vozite trke i dobijate expirijans i sa istom posle prelazite u veci level, na pocetku imate da birate 3-4 kola a kada dodjete do 5 lvl onda ce te moci prvi put da updejtujete auto i tako kroz igru. Moze se napredovati za sada do 50 lvl…

U igri imate jos razne pomoci tipa kao nitro pa magnetic (to vam dodje ako je neko ispred vas i vi ovo ukljucite a civilno vozilo se zaleti u njega i omete ga na kratko, to vazi ako u kojem slucaju dolazi civilno vozilo njemu u susret), naravno ima jos dosta tih boostera samo jos nisam skontao koji je za cega?

Igra dosta lici na Most Wanted, po grafici nista nije zahtevno a sto se tice neta pa ja imam 2048/192 i radi dobro, u trkama vas obicno bude po osam a mozete da vozite singl, multi ili privatne meceve a te privatne meceve vozite izmedju prijatelja ili onih ljudi koje ste adovali.

Pa ako ovo nekome deluje interesantno neka se pridruzi u igri.

Pa da cujem vase misljenje i dali ima onih koji mozda vec ovo igraju?

Do 10 lvl je džabe, a posle desetog moraš da platiš.
Mape u igri su kao mešavina Carbona i Most Wanteda, ali u svakom sučaju nije loša igra za neku razbibrigu.

e jbg onda, onda necu ni da se mucim niti nerviram…

nikola hvala za info. na ovo nisam ni obracao paznju a nisam ni video gde pise.

:mad:

Ja msm da je izasao neki hack da se igra posle 10 lvl-a a da se ne placa.Jer,vdm da na Rapidserbia ljudi vec igraju dosta. :wink:

meni nece nalog da otvori

Probaj da napravis drugi sa nekom fake adresom

igrica je besplatna, ja sam lvl 21

Hehe,Konacno nesto besplatno i od njih. Secam se ranije kada sam pokusavao sims da igram,uvek trazili credit card,sto je bas bezveze (a navodno pricaju kako je trial besplatan).

Sta jel se poslije 10 lvl-a placa ili ?

NE placa se jer na nfs sajt su postavili free racing multiplayer game ili tako nesto nebi to pisali kad bi bilo nesto kao sto si ti napomenuo gore jer to bi bio demo ili trial isto mu dodze :slight_smile:

Pre je bilo besplatno do 10-og ili 20-og levela, a posle se placa. Tako je i bilo u pocetku, ali mislim da su sada otklonili to, barem tako razumem. Sta li ce raditi oni koji su platili da napredjuju dalje :\

pa ima nesto se placa a to su poeni kojima kupujes stvari koje obicnim poenima nemoze al igra je besplatna :slight_smile:

Update na ovu temu:

NFS je potpuno besplatna online racing multiplayer igra koja ima solidan community,trenutni lvl cap je 50(mislim,nisam jos video veci)
postoje poeni koje kupujete za prave pare i oni sluze da kupite neka kola ranije nego sto je predvidjeno ili neka kola excluzivna (poput Nisana is NFS undergrounda)
Igra je preterana ali vuku jednu manu a to je povremeno neucitavanje tekstura koje mogu da zasmetaju jer mogu zbuniti igraca oko putanje.Odlicna ideja samo treba vise posla