Sjajno izgleda,sto je najbitnije PRICA,AKCIJA koja je nedostajala jos od carbona.Sve u svemu mnogo ocekujem od ove igre
Trailer je vrhunski kao sto je i ocekivano, samo je pitanje da li novi dash dolazi sa naslovom sto je vrlo moguce…
konacno jedan NFS da mi se svidja
svidja mi se ideja, e sad,pitanje je kako ce to izgledati kad izadje
Sumljam da ce novi dash doci sa igrom,igra izlazi 18.novembra a zadnje sto sam citao pise 25.novembra pre toga se pisalo 15.novembra da izlazi dash.
25-tog bi se trebao pojaviti tek na Live-u dash. a i da se pojavi 15-tog to ce biti prvo na Live-u,tako da ne verujem da ce 18-tog vec biti na igri,jer racunaj da igra mora na stampanje min. 10-ak dana pre izlaska....
@predatort1211
Nadam se da ce biti tako, ali nekako se podudara ovo je veliki naslov a uvek su najvece i bitne promene izlazile sa takvim naslovima.
U svakom slucaju bolje je da nedodje sa njim
Do sada su vecinom uvek Ubisoft-ove igre bile famozne sto se zastita tice,prvi AP 2.5,pa prvi XGD3,onda onaj famozni Wave 6 sve to su bili Ubisoft-ovi naslovi,tako da ako ne izadje sa AC:R a u sto SUMLJAN jer i da se pojavi 15-tog a ne 25-tog dash. ne verujem da ce vec 15-tog biti i na igri…tako da me niti malo ne brine 3 dana kasniji izlazak NFS-da.
P.S. A ustvari videt cemo,sta bude,bude