EA has announced Need for Speed: Rivals, a current and next generation Frostbite-powered racer from Ghost Games in Gothenberg, which we outed as a Need for Speed developer in February. It will release on 19th November 2013 for current gen platforms, and will hit Xbox One and PS4 later this year.
Samo da bude “bliži” Undergroundu 2 ili Carbonu. Stvarno su zeznuli serijal zadnjim nastavcima (osim HPa :D)
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
Covece, poceli su malo da napinju sa ovim NFS naslovima. Malo, malo, i eto opet vidim vest za novi. A licno posle Carbon-a sam i prestao da obracam paznju na njih…
Malo mi zao sto Criterion ne pravi nastavak. Iako na prvu loptu cudan, ko je dao sansu Wantedu, dobro se proveo. Mada negde procitah da Criterion pravi novi Ip, navodno neki open world, a nije racing, mozda to bude jedna od ekskluziva za novi Xbox. Sve u svemu igrace se ovo, zato sto izlazi za next gen, a u pocetku cemo sve “zderati” samo da je next gen
Tako je stalno, ako ima jena konstanta u gaming svetu, onda to je da će ovih par igara izlaziti svake godine:
NFS, Halo, CoD, Assassin’s Creed i to u razmaku od možda mesec dana.
A to što Criterion ne pravi ovaj NFS mislim da je dobro, možda ovaj studio unese neku interesantnu novinu u ovaj serijal
ja bi bio srecan kad bi Criterion napravio Burnout ponovo. Ali onakav kakav je bio na PS2. Sto se tice brzine, lupanja kola, i svega ostalog sto je bilo u Paradise-u je bio pun pogodak, ali princip otvorenog grada, i putanje koja je bila takva da ti 3 sekunde pre skretanja levo trepce tablica sa imenom ulice, a ti pri brzini od 380km/h treba to da primetis a da se neslupas je bila stvar koja me je totalno odvratila od igre, zajedno sa sistemom otvorenog grada gde jednu trku jurcam preko pola grada, i da bi poceo sledecu moram 5 minuta da vozim nazad. Daj Brate piramidalnu listu trka, start race, putanja na mini mapi i dovidjenja.
Malo offtopica, ali sta sad, evo da ne bude skroz mislim da ce ovaj NFS biti kao i 14 pre njega, eto
Potpuno se slažem, kada bi uradili Burout, ali kao Dominator, koji mi je legao bolje no bilo koja trkačka igra, čak bolje no Forza ili NFS, onda bi to bio pun pogodak, igrama kao Burnout uopšte nije potreban open world ili free roam.
A što se tiče NFS, nadam se da će veći fokus biti na stvarima koje su proslavile serijal, budženje automobila, tajne trke, dobra muzika, ako već mora da budu open world, onda da liči više na svet iz Underground 2 gde si morao da tražiš radnje, skriven novac, trke i photoshootove, u osnovi Underground 3
Naime decki kazu kako ce ovo biti kao neki nastavak izvrsno Hot Prsuita,sto znaci kako ovo ima dosta potencijala i treba malo ipak pripaziti na ovu igru
Samo da naprave da upravljanje bude normalno i da automobili ubrizavaju kako treba i ostalo me ne zanima, a ne kao u HP ili MW kako god stisnem triger za gas auto poleti i/ili slajfa.
Ipak je Criterion Games umesan i u ovaj deo…
Skeptican sam i to sa razlogom jer me je novi MW razocarao u svakom pogledu. Nadam se samo da Criterion nema veze sa ovim delom i da ce uskoro poceti da prave Burnout Paradise 2.
E do ku**a, bolje da se vrate malo underground racingu, smorili su više sa time da pokušavaju da naprave Forzu sa pandurima
Citao sam o ovom Nfs-u i ono sto najavljuju jeste: nista novo u odnosu na Hot Pursuit iz 2010… Open world jurnjava gde ce moci da se bira izmedju pandura i trkaca i svaki ima svoje “stablo” trka za ispuniti kao i do sada i jos tih online gluposti bez story mod-a i ikakve price… I da, Criterion saradjuje u pravljenju ovog Nfs-a… Vrte se u krug sa boljom grafikom samo. Volim i novi MW i Hot Pursuit iz 2010. ali postaje monotono i ako sada nemaju dovoljno “materijala” i jacinu konzola i sl da naprave Underground 3 sto ceo svet kuka ( sa svom ovom grafikom ), onda stvarno ne znam…
od ovih 4-5 zadnjih napravljenih nfs-a meni se najvise dopao The Run,kome bi se uvek vratio jel su jedino njega napravili da valja iako traje >4h
Meni je mw stari bio vrh, pored njega voleo sam i carbon, pro street je bio sasvim ok, dok je undercover bio tesko djubre, igrao sam malo i hot pursuit koji nije los. Od kad sam Forzu upalio stvarno mi se ne igraju vise nfs-ovi doduse.
Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2
Nisam ljubitelj utrka, bilo simulacija bilo arkada. Ali NFS Carbon sam prešao 7 puta, od toga 3 puta sa volanom. Burnout na Ps2 je bio epski… Da se hoće NFS serijal vratiti u pravcu koji je utemeljio Carbon, MW i Underground 2 bilo bi super.
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
Slazem se
Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2
Noviji trailer
Jel trazi online pass za 360?