Nedoumica oko Xbox One gamesharing-a

Pozdrav.Drug i ja imamo neke nedoumice oko prestanka gamesharing-a.Naime ove godine odlučili smo da uparimo naše XBOX konzole,a on je skoro dobio ponudu od nekog čoveka da upare konzole.Zanima nas da il ćemo i dalje moći da igramo igre koje imamo instalirane,a ,podelili" smo ih međusobno.Unapred zahvalan😀.

Za trojku je malo komplikovanije :joy::joy::joy::grin::grin::grin: I može jedan od vas dvojice to da odradi. Tvoj drug može da stavi tvoj profil za home, ali i tog lika. Ali onda samo jedan od vas dvojice može da stavi njegov profil za home…

1 Like

Aha znaci ipak moramo ostati umrezeni na neki nacin da bi nam ostale igre.Hvala puno,a sto se trojke tiče trenutno bih preskočio😂.

Posto smo uzimali igre na njegovom profilu da li to onda znaci da ja mogu da ostavim da mi home bude njegova konzola, a on da stavi od tog lika,ako bi oni kupovali na profilu tog lika?Malo sam zapetljao al nadam se da razumes😁

Ako stavis Zikin profil kao home sve njegove igre igras, drugi korisnik ne sme da stavi Zikin profil kao Home jer ti automatski gubis njegov home i njegove igre. Nadam se da sam najjqsnije objasnio :slight_smile:

2 Likes

Hvala😊