Skinuo sam danas neku malu arkadu ilomilo i sa njom dodatne nivoe DLC se zove autumn tale. Na root HDD1 imam folder XBLA, i tu sam ubacio folder 58410A1B . Koji u sebi ima igru 000D0000 i dlc 00000002. Igra radi,samo sto mi ne vidi dlc.Gledao sam na jutubu gde u meniju treba da pokaze ,al meni ne pokazuje da vidi.Cak sam stavio skeniranje path-a na 4.Wormsi armagedon rade dlc-ovi, dok castle crashers isto mislim da ne vidi.
igru stavljas tamo gde si stavio a dlcove stavljas u content/0000000000000000/58410A1B
ukoliko ga nema, ili napravi, ili pkreni igru, snimi jednom poziciju i pojavice se
To je arkadna XBLA igra, koja mi ide u folder XBLA u root-u HDD1. I nju vidi bez problema, al ne vidi njen DLC.Za xbla nemam folder CONTENT, vec samo XBLA pa 16 nula. Dok obicne igre imaju content pa 16 nula.
na rootu internog harda imas folder content.tamo treba da stavis. ne u folderu XBLA ili GAMES
Al tu su mi ostale normalne igre, root/content. Mislio sam da se ne mesaju sa arkadama, i da arkade imaju poseban folder.
Zato mi malo cudno kad zadajem putanju za skeniranje. I xbox igre i xbla ce da imaju istu putanju onda.
XBLA IGRU prebaci tamo gde si i prebacio. a DLC prebaci u content/000000000000000 pa nadji taj folder tamo i kopiraj DLC
u content folderu ti nisu igre vec sejvovi, dlcovi i ostalo.
Ja u Content root-a imam 2 foldera. Prvi sa 16 nula, tu su mi glavne igre, a drugi folder su sejvovi…nesto E00000FAEE0F306
Probacu onda da kopiram taj DLC u taj folder sa 16 nula.
Kad sam sa kompa pomocu Content Managera kopirao arkade i dlc-ove,stalno mi je ubacivao u taj folder.Meni bilo cudno,pa sam ih prebacivao u moj XBLA root folder
Ok,sad cu da probam.
Radi Hvala Akiris.
Reseno je, pa moze slobodno LOCK
then lock it is