Ne umem da nazovem temu kako treba ali bih da cackam HDD od Xboxa

Vec sam pisao o ovom svom problemu ali da krenemo iz pocetka.
Ubacivao sam neku igru preko FileZille i kako ona nije htela da radi ja sam je obrisao direktno sa konzole. Nisam ni obratio paznju, jednostavno kliknuo ok i ona je obrisala ceo 000000000000000000 folder i sve u njemu. Posle toga naravno ni jedna od 60-ak igara nije htela da radi. Ok… pustio sam da se opet sve skida (sta mogu da nadjem) dok sam sebi grizao ruke, noge i jos po nesto. E tu sad nastaje problem!!!
Kao prvo primetio sam da mi FSD ponekad kresuje. Ajde to i nije tako strasno, medjutim u folderu games u FSD-u i dalje stoje omoti igara koje ne mogu da izbrisem jer opet prete da ce pobrisati gore navedeni 000 folder i sve u njemu. Sta da radim???
Dobio sam odgovor da reinstaliram FSD ali ja nemam pojma o tome!!! Citao sam tutorijal i nije neki problem odradicu, medjutim kako skinuti ovaj FSD koji imam na konzoli? Pretpostavljam formatiranjem HDD-a (interni 250 GB). Da li je potrebno formatirati i konzolu? Da li cu imati sve sto je potrebno sa novom instalacijom za normalno igranje i gde stavljati XBOX live igre preko FileZille? Sejvove cu sacuvati na fleski i kasnije ih opet vratiti.
Hvala unapred!!!