Ne radi internet?

Izvinjavam se ako je tema višak ili nije baš na pravom mestu, ali malo je teže snaći se po ovom novom forumu…

Elem, uzeo sam novi xbox, i imam problem da ne radi internet. Ne razumem se nešto posebn u RGH, ali ako se dobro sećam, msm da je neko negde rekao da može pristup netu da se zabrani u podešavanju fsd-a. Dakle, odaberem automatik i on odradi test ali neuspešno. Na drugim konzolama, ako se dobro sećam, skidanje covera preko Y-refresh artwork je i dalje radilo… Sa druge konzole sve radi normalno, tj test interneta radi.

Na konzoli gde net ne radi, probao sam i manuelna podešavanja IP-a i ništa. Ono što je čudno je sledeće: kada kliknem na refresh artwork, on prepozna koliko itema treba da skine, ali je protok nula i ne skida ništa.

Anyone?

FSD više nije podržan od strane developera, te sve moraš ručno da radiš ili da se prebaciš na Auroru.

Kako ručno?

Da skidaš svaki update, cover, na pc pa da prebacuješ preko USB. Jednostavnije je da pređeš na Auroru.

Izvini matori, ali šta je aurora, noviji fsd?

Jel ima neki tutorijal za install, ako je to slučaj?..

evo kako da instaliras Auroru

a evo kako da stavis cover u Aurori

1 Like

Hvala ti.

Jel novi dash možda može da otkloni problem sporijeg bootovanja konzole? Baš joj ponekad treba dosta tipa 10ak minuta. Pa instant paljenje, pa onda opet 7, 8 minuta…

Ne moze, nema veze sa vezom, FSD/aurora je launcher aka nazvan alternativni dashboard! Fsd mozes da ugasis i odes u pravo dashboard od xbox-a, znaci program koji se ucita u standardni dashboard. Ako obrises fsd/autoru konzola ne crashuje totalno i ne bude neupotrebiva znaci ima svoj dashboard-fw u osnovi.