Izvinjavam se ako je tema višak ili nije baš na pravom mestu, ali malo je teže snaći se po ovom novom forumu…
Elem, uzeo sam novi xbox, i imam problem da ne radi internet. Ne razumem se nešto posebn u RGH, ali ako se dobro sećam, msm da je neko negde rekao da može pristup netu da se zabrani u podešavanju fsd-a. Dakle, odaberem automatik i on odradi test ali neuspešno. Na drugim konzolama, ako se dobro sećam, skidanje covera preko Y-refresh artwork je i dalje radilo… Sa druge konzole sve radi normalno, tj test interneta radi.
Na konzoli gde net ne radi, probao sam i manuelna podešavanja IP-a i ništa. Ono što je čudno je sledeće: kada kliknem na refresh artwork, on prepozna koliko itema treba da skine, ali je protok nula i ne skida ništa.
Jel novi dash možda može da otkloni problem sporijeg bootovanja konzole? Baš joj ponekad treba dosta tipa 10ak minuta. Pa instant paljenje, pa onda opet 7, 8 minuta…
Ne moze, nema veze sa vezom, FSD/aurora je launcher aka nazvan alternativni dashboard! Fsd mozes da ugasis i odes u pravo dashboard od xbox-a, znaci program koji se ucita u standardni dashboard. Ako obrises fsd/autoru konzola ne crashuje totalno i ne bude neupotrebiva znaci ima svoj dashboard-fw u osnovi.