Ranije kada sam želeo TU za neku igru u FSD-u odem samo na detalje o igri i na sekciju “download TU” i konzola odradi sve kako treba. Šta se desilo ne znam, ali kada god to sada uradim zamrzne se sve i moram ponovo da odem u xbox meni i re-launch-ujem FSD. Da li neko ima ideju kako to da popravim? Verzija FSD-a je 3.0b rev775 a kernel-a 2.0.16537.0
Posto si dugo ovde verujem da si upoznat sa ovom temom? http://xboxrepublika.com/showthread.php?t=8294 fali ti jos koja informacija, dopuni sve sto treba.
I prebaceno u sekciju za pitanja.
DASH: 16537
KONZOLA: Phat Falcon
FSD VERZIJA: 3.0b rev775
EXTRACT IGRE: XGD3 ISO Extractor Tool
INTERNA MEMORIJA KONZOLE: NE
VELICINA HARD DISKA: 500GB
TIP HARD DISKA: Interni
OPIS PROBLEMA: Ne radi mi download TU iz FSD-a
E tako
FSD je odavno mrtav i ne podrzavaju ga vec neko vreme. Ako te interesuju online funkcije predji na Auroru. Taj dash napravili su likovi koji drze XboxUnity sajt, pa nece vise da podrzavaju suparnicki dash.
Probao sam Auroru nije loše sveden interface, mada mi pola cover-a nije našao i skinuo, i velika mana što nema da se razvrstaju naslovi u bliblioteci kao u FSD-u 3 recimo (xbox360 igre da budu odvojene od xbla itd.)
Meni se licno vise svidja FSD interfejs, tako da mi je on glavni.Imam i auroru, na nju odem samo da skinem update za neku igru kada izadje,i onda preko mreze taj TU ubacim u folder koji treba da bi FSD registrovao.Tako da mi FSD radi posao 99 % a Aurora 1%