Ne rade slušalice (problem je u kontroleru)...

…tačnije, ne čuje se zvuk, niti mene ko čuje preko mikrofona od slušalica, spojenih na XONE kontroler. Konzola vidi da su slušalice uključene. Iste sluške rade na drugom kontroleru (dedukcijom sam došao do zaključka da je probelm u kontroleru), a na ovom ne rade ni jedne druge sluške (opet ukazuje na kontroler). Pokušao sam update kontrolera (bežično), ali kaže nema novih nadogradnji. Da li je imao neko sličan problem ili znate li gde da tražim rešenje kada otvorim kontroler?

Prvo spoji kontroler kablom na konzolu i uradi sinhronizaciju, tj. update-uj kontroler na standardni firmware iako ti ne pokazuje novu nadogradnju.

Probaj to prvo, pa javi za dalje.

probao, ništa…

Pokušao si u opcijama kontrolera podesiti nivo jačine zvuka? Home tipka, trebale bi ti se same opcije pojavit.

Najlakša solucija nakon toga je pročačkat i očistit, pažljivo, 3.5mm jack u kontroleru. Ako to ne uspije… Morat će ti neko dati stručni savjet u vezi hardvera. Ne idem dalje :smile:

Ti imas onaj stereo adapter ili kintroler sa 3.5 ulazom?

nemam stereo adapter

Probaj da nakacis kontroler preko usb kabla na konzolu i vidi da li ce ti tada davati zvuk. Druga opcija je da posalje mirku kontroler pa da on ga malo pperise :smiley:

Problem, razlog problemu ujedno u naslovu teme, šta dalje?

Šalji ga nekome na popravku.

Your welcome i nema na čemu.

Ljudi imam pitanje, imam onaj dzojstik sa 3.5mm ulazom i kada ubavim slusalice ja cujem druge kako pricaju ali me.mikrofon zeza, da li neko zna do cega je to mozda(znam da nije do slusalica jer imam 2-3 komada onih malih za live chat i jedne gejmerske)l i na svima je isto)…

Probaj neke od telefona. Ja imam ove Samsungove od Note 3 čini mi se i rede savrseno. Drugaru od iPhone-a nije radilo nesto kako treba (tiho se cule) ako imas androidske probaj. Nista te ne kosta.

Brate rade sto je najgore…haha
Ali opet ne razumem zasto ne rade profi sluske?
Nego ove deljave…

A izvini sta sto tu profi sluske…
Pojacaj mikrofon u podesavanjima

Brate pojacan je mic do kraja u svim podesavanjima, medjutim ne radi…
Uzeo sam neke bas dobre pa mi glupo da nosim ove samsungove bubice…