Pozdrav.
Stigla mi je pre neki dan polovna Xbox 360 RGH slim konzola sa 250gb hdd. Nanjoj je inst Freestyle 3.
Pokusavam da shvatim kako sta ide, imam par problema pa bih vam bio zahvalan na odgovorima.
-
Kada je upalim, zasvetli power dugme ali joj treba vremena da se startuje. Nekada je to 30tak sekundi a nekad i 2,3 minuta. Zbog cega bi to moglo biti?
-
Ubacio sam igru preko USB ali nema cover. Mislio sam da je jednostvano ubaciti manuelno (offline, skinem fajl sa neta, snimim na usb pa u game folder) ali nigde nema konrkretan tutorijal.
-
Onda sam probao da konektujem konzolu na kucni wifi pa da skida automatski sa xbox unity ili manuelno sa kompa pa na "push to xbox"opciju ali je konekcija zapela. Desava se to da mi konzola prepozna wifi mrezu, konektuje se na nju ali ne mogu da se konektujem na internet niti mi prepoznaje moj komp. Napravio sam homegroup, kada odem na “joined” stiklirani su mi svi kvadratici za share. Kada kliknem na “choose media streaming options” stoji mi ikona Xbox-a i pise mi da je dozvoljeno “allowed”.
Skinuo sam i flashFXP kako bi prebacivao datoteke direktno sa kompa na xbox preko mreze ali ni tamo mi ne prepoznaje konzolu iako sam ukucao njenu ip adresu zajedno sa user name i pass. Cacka sam i firewall i nista. -
Vecina igara je vidljiva tek kada odem na My Games, ostale su u onom glavnom meniju FSDa u folderu xbox games.
Hteo sam da prebacim igre iz My Games u folder sa ovim igrama sto su vidljive u glavnom meniju ali ne mogu da ih nadjem. Odem na opciju game path, stoji mi dve staze, jedna na xbox games (ove sto su lepo vidljive) a druga stoji da je u my apps. Medjutim, kada odem u folder iz te staze (my apps) tamo nema igara. Preko file menager-a sam luta svuda ali ne mogu da nadjem te igre. Kako da ih nadjem?
Oduzio sam ali nadam se da cete imati razumevanja, bice mozda tu jos pitanja
Hvala