Ne mogu nigde da nadjem ovo ...

Hej narode ,zanima me koliko traju po duzini ( sati ) Watch dogs 1 i Watch dogs 2 ? I kakvi su utisci od vas koji ste presli ili igrali ove dve igre ? :smiley:

https://howlongtobeat.com/

Ovde možeš videti koliko traje koja igra.
Što se utisaka tiče mogu ti reći da se meni prvi deo baš svideo, bio mi je možda i najbolja igra 2014, dok dvojka stoji na HDDu i nikako da stignem da je odigram.

Racunaj 20-ak sati, i jos ako ides resavati sporedne misije preko 30 sati mozes izvuci.
Inace igrao sam prvi i drugi deo, drugi deo je meni bolji od keca, ali svakako se isplati odigrati i jedan i drugi deo, oba su dobra.

Hvala punoo ,ja jedva cekam da zaigram i 1 i 2 ,mada za 1-cu stoje samo lose reci kako je igra strasno razocarala ,nzm zasto to …

Bas ti hvala ,odigracu oba sigurno :grin:

Manje vise kad pogledas igre i ako su slicne potpuno su razlicite.

Prvi deo: ozbiljnija i licnija prica glavnog lika, mracnija atmosfera cele igre, gameplay manje vise ok, ima stvari koje su lose takodje i koje su dobre

Drugi deo: manje vise zezancija od igre, hipsteraj i slicno, lokacija je ok i na nekim mestima izgleda neverovatno, gameplay modifikovan i u nekim segmentima olaksan u odnosu na prvi deo, dok imas nekih dodatih stvari.

Sve u svemu trebao bi ih odigrati obe i to redom kako su i izlazile jer ima par stvari iz prvog dela u drugim pa da ne pokvaris sebi prvi deo.

Mene je WD1 igra smorila toliko da je vise nisam ni igrao a WD2 ne bih ni igrao.

Hvala na odgovoru :smiley:

To sam i mislio uraditi ,tako da se slazem sa tvojim predlogom u potponusti :smiley: p.s hvala na sazetim opisima igre :grin: