Ljudi pomagajte uzeo sam live gold za jedan mesec i kad hocu da unesem Redeem Code pise da moram prvo da se konektujem na live kad idem connect izbaci mi da nije moguce da se konektujem i da proverim da li sam povezan na net ? Sta da radim ? Konzola nije banovana pisalo bi valjda a i ne bi mogao da napravim live akaunt preko xboxa da je banovana…
Moze li mi neko pomoci ?
Uspeo sam preko kompa da ubacim kod, ali zasto mora net od kompa da mi bude prikljucen na xbox da bi radio live gold ? Prikljucio sam net od kompa ulogovao se i pise da traje live gold do 26.7 i igrao FIfu 14 online ali cim iskljucim ethernet kabl od kompa automatski nestaje i live gold jel to tako treba da bude ?
Direktno na ruter modem, live gold radi kad povezem obican net sa xboxom ali mene zanima da li to tako mora ili live gold sam po sebi treba da predstavlja internet ? ne razumem se prvi put sam uzeo
Gold ti sluzi da bi mogao da igras multiplejer, gledas youtube, netflix, koristis internet explorer, itd. Ukratko, sve sto je online Nisam upoznat sa tim sto ti nestaje cim se otkacis sa neta, ali dok god ti se vraca cim si online rekao bih da nema problema.
Pazi ja dok sam koristio net od kompa na xbox nisam mogao da igram multiplayer, sada kada sam ubacio live gold mogu da igram multiplayer ali ne smem da iskljucujem net od kompa , jer kad izvucem erhernet kabl automatski mi se gubi live gold, dakle meni taj live gold u sustini predstavlja dodatak ovom obicnom netu pomocu koga igram multiplayer itd tako bar meni ispada.
Ne nestaje ti Gold, već internet. Gold ti je za Multiplayer i aplikacije, a čim izvadiš kabl iz xboxa, onda gubiš mogućnost da ih koristiš, jer xbox onda nema pristup internetu, šta ti tačno nije jasno?
A i misliš da vadiš kabl za internet, a ne net, malo nauči šta je šta, jer ti niko ne razume-
Epa ok to sam pitao znaci meni gold predstavlja dodatak za multiplayer itd, ja sam mislio da live gold predstavlja i sam internet i da mi nije potreban obican net. Ok hvala.