Ne mogu da startujem neke igre sa hdd

Ne zamerite mi ako je pitanje glupo, ali kako nisam heavy user xbox-a moram vama da se obratim.
Pre svega nije mi jasno da li postoji ralika rucnog update-a dashboard-a i onog koji moze da se odradi iz samog FSD-a?
Moj problem je u tome sto sam za RGH konzolu skinuo neke igre (novi Spiderman, Lego movie…), koje kada se prebace na hdd nece da rade. Izlazi mi The game couldn’t start, try download the game again. Da napomenem da 30 drugih igra, prebacenih na identican nacin, rade odlicno.
Dakle, u FSD settings sam otkacio update i beta update, resetovao FSD i na staru dobio info o novom update-u, koji sam pokrenuo i uspesno zavrsio proces. To medjutim (kako neki tvrde da treba) nije resilo problem, jer iste igre i dalje izbacuju istu gresku.

Ima li resenja za moje muke?
Unapred zahvaljujem svima koji su radi da pripomognu drugu u nevolji!

Prvo updateuj osnovni MS dash: http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=7774
Posle toga prati ovo uputstvo za instalaciju igara: http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=3552
I kao i uvek, da ne bi tek u 20. postu napomenuo nesto osnovno sto te ustvari celo vreme zeza, popuni ovaj sablon: http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=8294 i ubaci sav potreban info u tvoj post iznad.

Zahvaljujem na brzom odgovoru.
Kako nisam kod kuce (a djavo mi ne da mira) nisam mogao da unesem detalje vezane za konzolu. Veceras prvo probam ceo proces, pa ako ne ide javljam se ovde sa kompletnim podacima.

Problem resen!
U medjuvremenu sam shvatio da FSD update koji sam uradio ustvari nije Dash update i da zbog toga novije igre nisu radile.
Dakle, ispratio kompletno uputstvo: http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=7774 i sada je sve OK. Uputstvo mozda na prvi pogled deluje komplikovano, ali je u sustini vrlo prosto.
Zahvaljujem se aLx na odgovoru, kao i kreatoru tutorial-a na dash update.