Pozdrav, zanima me da li je jos neko imao ovakav problem i kako ga resiti. Pokusavam da kupim PC Gamepass medjutim kad ukucam podatke kartice izlazi mi greska da je CVV kod pogresan iako nije. Svi podaci na nalogu su tacni, adresa, drzava, ime itd. Stvarno ne znam u cemu je problem.
Kako su krenuli da gledaju ove regione na kraju će tebe da banuju što hoćeš da kupiš u svojoj zemlji
Šalu na stranu meni se to dešavalo pre, mislim da je i još nekolicini ovde, ali uvek proradi posle nekog vremena, moj savet ti je da pokušaš kasnije eventualno sutra prekosutra, tako se meni dešavalo a sada da li ima tu nešto drugo to ne znam ovo je samo neko moje iskustvo u vezi sa tim problemom
Na kom store/državi hoćeš da kupiš PC Gamepass?Koja adresa i država su ti na nalogu? Koju karticu koristiš i od koje banke?
Problem se i dalje desava 3 dana kasnije, pise da je cvv kod pogresan iako nije. Drzava naloga je Srbija, adresa je ista i na nalogu i na kartici, kartica je otp. Drug ima istu karticu od iste banke i njemu je radilo bez problema pre nekih mesec dana. Probao sam na xbox gamepass sajtu.
Koja država ti je na konzoli?