Za nekih sat vremena i 15-ak minuta pocinje Cleveland vs Maccabi
Ako neko hoce da gleda moze ovde ili [URL=âhttp://gofirstrow.eu/watch/288166/1/watch-cleveland-cavaliers-vs-maccabi-tel-aviv.htmlâ]ovde
Al ovaj decko letiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Najjace je pekmen nije ni presao pola a ovi vec zavrsili kontru
Pekmen trci da baci petaka poslije zakucavanja
Ma on je rodjen za heat meni je bas zao sto je otisao
28-og oktobra tj za 4 dana pocinje nova sezona
Prve utakmice koje se igraju 28-og su:
Orlando Magic vs New Orleans Pelicans 03:00
Dallas Mavericks vs San Antonio Spurs 03:00
Houston Rockets vs Los Angeles Lakers 05:30
Koji su sve od ovih kvalitetnijih graca povredjeni ?
Ako te bas to zanima âŚ
Au jbt NBA pokretna bolnica.
Ona povreda Pol Dzordza je bila bas jeziva.
Veceras u 01h NY Knicks-Chicago, Derrick Rose u punoj snazi, Melo prvi put u triangle napadu u zvanicnoj utakmici. Brojim sekunde
Tvrdo u najavi, mada mislim da ce Bullsi lako izaci na kraj
Bice to super tekma
Ja jedva cekam i heat-wizard da vidim kako se drzi heat i zanima me bas koliku li ce minutazu imati Napier.Onda minesota-memfis isto dobra tekma tu gledati duele gasola i pekovica a i da vidimo sta ce uraditi ova dvojica iz klivlenda vigins i benet.I oklahoma-portland ce biti dobro bas me zanima kako ce se okc drzati bez duranta i kako ce odigrati vestbruk
Ma sve me zanima i indiana kako izgleda bez dzordza i stivensona i kolko mogu oni ove sezone.I detroit-denver da vidim bas oce lli ubacivati nurkica ⌠itd mogu do sutra nabrajati
Kladionicari Westbrook ide preko
Nzm kolko su ponudili na njega al sigurno oko 30 al nisu ni oni ludi znaju da nema durant-a i da se ocekuje da on sad trpa dosta
Genijalno⌠brojim sekunde do utakmice veceras
EDIT moram da dodam ovaj dunk od sinoc sigurno potez veceri i kandidat za kucanje sezone verovatno ce biti
Kome se gleda Chicago-Cleveland
Ili Link1 ili [URL=âsop://broker.sopcast.com:3912/172997â]Link2 Pa se ubaci u sopcast pa bude odlicna slika ili Ovaj [URL=âacestream://012b29417f4f227b6a28daa4ab5177b5f330e29fâ]Link On ide u aceplayer
Povredio se i Rasel . Sad na Ibaku da ide preko
, mada je Peri Dzons bio najefikasniji juce
Ma sve pare protiv Oklahome