Nba

Za nekih sat vremena i 15-ak minuta pocinje Cleveland vs Maccabi :slight_smile:
Ako neko hoce da gleda moze ovde ili [URL=“http://gofirstrow.eu/watch/288166/1/watch-cleveland-cavaliers-vs-maccabi-tel-aviv.html”]ovde

Al ovaj decko letiiiiiiiiiiiiiiiiiii :smiley:
Najjace je pekmen nije ni presao pola a ovi vec zavrsili kontru :smiley:

Pekmen trci da baci petaka poslije zakucavanja :smiley:

Lebron i dalje igra za heat izgleda :smiley: :smiley:

Ma on je rodjen za heat meni je bas zao sto je otisao :frowning:

28-og oktobra tj za 4 dana pocinje nova sezona :slight_smile:
Prve utakmice koje se igraju 28-og su:
Orlando Magic vs New Orleans Pelicans 03:00
Dallas Mavericks vs San Antonio Spurs 03:00
Houston Rockets vs Los Angeles Lakers 05:30

:slight_smile:

Koji su sve od ovih kvalitetnijih graca povredjeni ?

Ako te bas to zanima … :smiley:

Au jbt NBA pokretna bolnica.

Ona povreda Pol Dzordza je bila bas jeziva.

Veceras u 01h NY Knicks-Chicago, Derrick Rose u punoj snazi, Melo prvi put u triangle napadu u zvanicnoj utakmici. Brojim sekunde

Tvrdo u najavi, mada mislim da ce Bullsi lako izaci na kraj :smiley:

Bice to super tekma :slight_smile:
Ja jedva cekam i heat-wizard da vidim kako se drzi heat i zanima me bas koliku li ce minutazu imati Napier.Onda minesota-memfis isto dobra tekma tu gledati duele gasola i pekovica a i da vidimo sta ce uraditi ova dvojica iz klivlenda vigins i benet.I oklahoma-portland ce biti dobro bas me zanima kako ce se okc drzati bez duranta i kako ce odigrati vestbruk :slight_smile:
Ma sve me zanima :smiley: i indiana kako izgleda bez dzordza i stivensona i kolko mogu oni ove sezone.I detroit-denver da vidim bas oce lli ubacivati nurkica … itd mogu do sutra nabrajati :smiley:

Kladionicari Westbrook ide preko :smiley:

Nzm kolko su ponudili na njega al sigurno oko 30 al nisu ni oni ludi znaju da nema durant-a i da se ocekuje da on sad trpa dosta :slight_smile:

Genijalno… brojim sekunde do utakmice veceras :slight_smile:

EDIT moram da dodam ovaj dunk od sinoc :slight_smile: sigurno potez veceri i kandidat za kucanje sezone verovatno ce biti :slight_smile:

Kome se gleda Chicago-Cleveland

http://nbaliveonline.tv/chicago-bulls-live-streaming/

Ili Link1 ili [URL=“sop://broker.sopcast.com:3912/172997”]Link2 Pa se ubaci u sopcast pa bude odlicna slika ili Ovaj [URL=“acestream://012b29417f4f227b6a28daa4ab5177b5f330e29f”]Link On ide u aceplayer :slight_smile:

Povredio se i Rasel :frowning: . Sad na Ibaku da ide preko :slight_smile: , mada je Peri Dzons bio najefikasniji juce

Ma sve pare protiv Oklahome :stuck_out_tongue: