Nba 2k24 instalacija xbox seriesx potrebna pomoć

Instalirana igrica sa diska, dugo je trajalo, mozda zbog slabijeg neta i kada je startujem posle samog uvoda, zamrzne, pre bilo kakvog kreiranja mycareer. Nov xbox druge igrice rade i nova igrica, cak zamenjen disk. Da li neko moze da pomogne?
Dusan

Mislim da ne može iko da ti pomogne. Imao sam sličan problem sa nekoliko (Bethesda publisher) igara pre malo više od godinu dana. Dishonored 2, Dishonored Death of the Outsider, Evil Within 2 i još nekoliko igara su mi pucale pri startu. Ili mi zamrzne ekran ili izbaci iz igre u početni meni. Nema šta nisam probao, od soft pa do hard reseta konzole, brisanja starih save fajlova sa cloud-a. Ništa nije pomoglo sve do izlaska novog FW-a posle par meseci. I od tada te iste igre rade najnormalnije. Nešto mu je tadašnji FW pravio problem pri pokretanju tih igara, zašto nemam pojma…

2 Likes

Od sutra je NBA 2k24 na Gamepass pa ću svakako instalirati sebi da proverim. Nemam rešenje za tvoj problem. Mogu da potvrdim ovo što je @euphrates napisao - ja nikad nisam uspeo da pokrenem Dishonored 2.

2 Likes

Hvala

Slican problem sam igrao sa dosta backwards compatible igrama, apsolutno isti problem gde se zamrznu i puknu i meni su USPELI da nadju problem… problem je bio u maticnoj ploci.

Cisto da znate, ovo je “vrlo poznat problem” Xbox Supportu, iako se kod nas malo prica o ovome…

Greska je fabricke prirode i ne mora da se pojavi odmah na pocetku (nesto u vezi leakovanja memorije?) Pricao sam sa Official Xbox support teamom i pojasnili su mi da su odredjene konzole na pocetku generacije zapravo “faulty” i da to ne bi trebalo ubuduce da se desava jer je Xbox trazio da magacini izbace takve konzole. Zamenjena mi je kompletna maticna ploca na Xboxu kako su mi objasnili, i to pritiskom Xbox Supporta na nas servis (posto je idalje bio u garanciji), a nas servis jelte prvobitno nije hteo da prihvati reklamaciju :grinning:

Sve igre koje su tako pucale, sada rade. Tako da moj savet svima koji imaju isti problem je DA STO PRE POSALJU KONZOLU NA REKLAMACIJU, jer se problem moze prosiriti sa nekoliko igara, na vecinu igara!

1 Like

Hvala puno, ide na reklamaciju.

@Dusan251011 Instalirao NBA 2k24 i Dishonored 2, obe igre rade.

Garant je “losa” konzola :grinning:

Ljudi ni ne znaju da imaju faulty-konzolu dok ne naidju na random igru koja tako nece.