Igra izlazi otprilike za 24h(na ovom sajtu mozete skinuti igru za 24h):
http://naiteki-kensei.com/
Ovo je zapanjujuce. Posebno ne mogu da verujem da je projekat koji su pravili fanovi. Zaista, neverovatno.
Dali ce za ovu igru trebati dobar komp posto grafika nije toliko jaka ?
Radi na modifikovanom Half-Lifeu, tako da moj odgovor je, ne nece biti puno zahtevno.
walhax ako su je pravili fanovi, ne znam da li ce biti bas optimizovan engine…
Pozdrav Nikola. Ne moze prvi Half Life biti nesto zahtevan, i nije. Ma sta radili sa njime, ne moze krajnji proizvod biti nesto previse zahtevniji. A sa obzirom koliko su vec sami odradili, nemam sumnje da ce sve odraditi kako treba.
Igra ce uskoro biti dostupna za download!!!
ne izgleda lose mozda probam :D:D
Igra je spremna za download yeah:
Javi utiske.
Trenutno se skida.A sutra cu verovatno igrati a igra zauzima samo 240mb!!!
Izgleda odlicno… Kao onaj fenomenalni stari donri DBZ koji su isto pravili fanovi preko half life engine-a… steta sto je mrtva igra sad…
^ Earth Special Forces? Mislim da nije bas skroz mrtav. A bice i DB Online.
kako ovo da instaliramo jer ide preko cs half life a da i dbz za pc preko half life engine po meni je bio uzasan potezi shit nadam se da ce biti bolje ako ne skidam neki naruto… za xbox 360
sacu da skinem
U vezi ESF, sta drugo mozes ocekivati od jedno HL porta. Ne znam sta si ti tad ocekivao, ali igra je bila sasvim zadovoljavajuca, iako nije imala neku pricu.
Ljudi pomagajte skinuo ja Naruto Naiteki Kensei i instalirao.I nigde ikonice za igru plus trazi steam i half life.Sto pre jos malo idem u skolu:(
Prijatelju, neces ti to stici do skole. Moras imati Steam Account, sto moras da pravis, i moras skinuti i instalirati i Half-Life.
Napravio sam malo pre Steam Account.A gde sad da skinem Half-Life?(Hitno)tinu ninu(sta je Half-Life uopste)
hahaha pa to ti je igra (koja je po meni bezveze) i uopste koja verzija igre treba(mislim na half life) ja inace imam steam
Pa i ja imam steam.A sta tacno treba da se placa?