Kao sto ime teme kaze , zanima me koji su vam boss-ovi predstavljali najveci problem u prelazenju neke igice? Evo da krenemo od mene. Meni je najteze bilo kod CAPRA DEMONA u DARK SOULS , dugo me neki boss nije namucio kao on jer mi je trebalo 30+ pokusaja da ga predjem , cak sam nekoliko puta hteo da prestanem da igram igricu zbog njega ali sam ga na kraju nekako savladao.
Rannoch reaper u me3, Devourer iz dragon agea (golems of angmarrak poslednji boss) na PC-u
Shao Kahn u MK na XBOX-u
Izvini što ću morati ovo da ti kažem, ali Capra Demon je NIŠTA u poređenju sa time šta te čeka kasnije.
Ontopic:
Ne bi mogao da odaberem jednog bossa, ali evo koji su po meni najteži koje sam sreo do sad:
- Ornstein i Smough iz Dark Souls, ko je igrao zna o čemu pričam
- Dargon God iz Demon’s Souls
- Lambent Zerker u Gears of War 3 na Insane u co-opu, nije težak, ali je frustrirajuć, Gospodin Čovek zna zašto to kažem
- Poslednji bossovi iz Kingdom Hearts 1 i 2, za oba je trebalo oko pola sata gameplaya da bi ih pobedio
- Mother - The Binding of Isaac
Ako si mislio na Shao Khan-a u story mode-u…on je frustrirajuc.:S Uzasno koliko sam se iznervirao,i koliko sam puta ponovio borbu.Toliko da sam izgubio zelju da je zavrisim,ali proradio je inat.
Shao Kahn u MK , odavno me nije neki boss iznervirao kao on pre toga…kad se setim jedno 50+ pokusaja mi je trebalo da ga ubijem , mozda i vise
Pa polako prelazim igricu pa cu videti , inace tek sam ubio hidru tako da jos nisam stigao nesto daleko. Znaci bice jos muka
Iako je tema skroz cool i ok, nesto se bojim da cemo videti dosta spoilera.
Ontopic
Bilo koji boss iz original DMC 3 na ps2, ne special edition
Sent from SIII
Pa shao kahn je tezak i u toweru, pojavljuje se na puno mesta. Takodje u mku me je poslednji tower floor ubio u pojam
WoW bossevi, mada igra nije na prelazenje al ipak postoje bosevi
Znam,ali dobro rece Akiris…
Zato sam ti poslao poruku.
Ninja Gaiden 2 i onaj prokleti vatreni armadilo ili sta vec…hteo sam d’umrem ali bukvalno :D.
I onaj prokleti Lambent Zerker…
To je prvo cega sam se setio.
Ja sam kod zadnjeg bossa i ne mogu da ga roknem
za pravopisne greške kriviti Tapatalk 2
Taj i nije toliko tezak samo je fazon da stanes na odredjeni deo gde on kao nesto udara ali promasuje…U svakom slucaju uzasna igra manje vise ne znam koji je boss tezi od kog mene je armadilo najvise namucio jer nisam znao sta da radim kada ga ubijem jer nakon toga eksplodira i ode sve u…
Jos ja optimista igrao na najvecoj tezini koju sam mogao da izaberem na startu…tada sam i shvatio koliko je kvalitetan kontroler za xbox jer je leteo ka svim delovima sobe :D.
Ah, Ninja Gaiden 2, počinjao sam ga 10-ak puta i svaki put krenem iz početka, stignem do 9 nivoa i popizdim i batalim, jedina igra koja me nervirala više od obe igre iz Souls serijala
Pazi ne samo sto je brutalno teska nego je pre svega bezobrazno frustrirajuca, u nekim momentima sam samo mogao da se smejem zlobama developera :D.
Probaj ninja gaiden black
Sent from SIII
Meni je Pitfall (Sega Mega…) poslednji boss ostao u secanju,jedva sam ga preshao,jedan od tezih,a mozda i shto sam bio balav i glup :hihi
Ninja Gaiden serijal je po meni samo tezak, nije zloban, to je mesto rezervisano samo za Souls igre Neke od zamki su mi ostale urezane u secanje zauvek
Da, Ninja Gaiden 2 je uzas, pogotovo kad ga odmah pocnes na Hard, sto sam uradio, a keca sam presao jos kad je izasao, a dvojku tek skoro, jer kad je izasao dostupna mi je bila samo PS3 od burazera i moj PC, tako da sam se na trojci naigrao, a ona je samo za xbox izasla u startu. I onda je malo smaranje dok se ubacis u sve to.
E sad, sto se bossova tice, nekako mi nista ne pada na pamet, mucim se mucim, ali predjem, i onda mi i ne izgleda toliko tesko kad sam se vec 3-4 puta preznojio.
Ali bih da napomenem zbog samog izgleda dobre serijale i njihove boss-ove koji mi cisto padnu na pamet.
To jesu Ninja Gaiden,
Devil May Cry,
zanimljivi su mi bili u Prince of Persia trilogiji jer je i cela igra super,
God of War naravno,
Gears of War,
Dantes Inferno… i ne znam, dodao bih jos kad mi padne na pamet, ali ovo su igre koje vredi igrati…
Sto se Shao Khan-a u mk-u tice, pa on je uvek imao neku foru u kojoj god igri. Znaci nikako ne moze da se pobedi, kroz 50 partija, ili na srecu, ili mu provalite tu jednu foru i posle ide lako.